tirsdag 9. februar 2010

Deltagelse i Frk. Solslikk

Min deltaker i konkurransen til Anne på Moseplassen heter Frk. Alpesnø. Planten er en rhododendron som heter 'Cunninghams White' og er den aller første rhododendron som blomstrer i min hage. Den har rosa knopper og er virkelig et syn når hun står der i rosa og hvitt.

9 kommentarer:

  1. Hei :) du hadde helt rett, spamfilteret synes lenken din var moderat skummel og satt deg i ventekroken... stakkars liten kommentar få slik behandling helt ufortjent ;)

    Kjempekoselig at du er med på konkuranse, men navnet du har valgt er allerede i bruk, så det må du bytte ut. Du er faktisk den tredje i dag som bruker et navn som allerede er brukt, så du er i godt selskap ;) (pleier ikke være et problem dette, så det er pussig med tre på en dag, men så er det jo veldig mange deltagere med da)

    SvarSlett
  2. Ok, det var jeg ikke klar over. Endrer det til Frøken Alpesnø :)

    SvarSlett
  3. Nå er det ikke lenge før hun blomstrer den nydelige frøkenen din! Den er så lekker med det lille gule på kronbladene :)

    SvarSlett
  4. Cunningham's White er vakker og trofast!

    SvarSlett
  5. Virkelig vakker hvit Rhododendron, det er ikke så ofte å se helt hvite.
    Flott deltaker til frk. solslikk!

    SvarSlett
  6. Ninni, ja heldigvis er det ikke lenge til før den blomstrer. Men det er ennå tre mnd. til, sukk...

    SvarSlett
  7. Berit, ja det er en trofast plante som aldri skuffer!

    SvarSlett
  8. Randine, det er en vakker hvit rhododendron :)

    SvarSlett

God jul eller var det god påske?

 Vi er så heldige her nå for værgudene ombestemte seg brått angående våren. Snøen har lavet ned i to dager her, men heldigvis så blir det ik...