onsdag 4. februar 2009

Panikken brer om seg...

Ja, det må det nesten kalles. Jeg sådde blodbeger for en måned siden, og ikke en eneste liten grønn spire har kommet opp *sukk*. Så i kveld har jeg atter båret pottene ned i kjelleren, funnet frem flere frø av de jeg sådde + noen bortgjemte som jeg innbiller meg har bedre spiringsprosent. De er nå satt oppå varmtvannstanken i håp om at litt undervarme kan hjelpe. vi kjøpte ny varmtvannsbereder for et år siden, og den er mye mer økonomisk dvs. den er bedre isolert og avgir nesten ikke noe varme i forhold til den gamle. Så det er ikke sikkert at det hjelper så mye. Jeg har også sådd to sorter med tomatfrø i kveld, begge cherrytomater. Den ene sorten 'Gartenperle' har jeg hatt i to år, og den liker jeg veldig godt. Ny av året er 'Black Cherry', og jeg er spent på den. De er satt i et minidrivhus rett under et lysstoffrør på kjøkkenbenken. Der er det lyst og godt og varmt, så de bør spire relativt raskt.

Siden jeg fant så mange fine frø hos før i dag nevnte Plant World Seeds, så bestilte jeg nok engang frø men da betalte jeg bare en gang ;-). Det samme hendte i dag også, betalingen gikk ikke igjennom slik som den skulle ha gjort. Så jeg sendte de en mail, og sa at jeg hadde betalt de.
Jeg går ut i fra at det går i orden. Da får jeg snart litt å henge fingrene i. Jeg har jo så lite frø fra før...*stønn*

Bestilte frø er:

£1.90
1 x IRIS CHRYSOGRAPHES 'BLACK GOLD'.
£1.80
1 x AQUILEGIA 'WOODSIDE BLUE'
£2.85
1 x HELLEBORUS 'BLACK BEAUTY'
£2.35
1 x CYCLAMEN HEDERIFOLIUM


£1.75
1 x PAPAVER SOMNIFERUM 'RYE BEANER'
£2.65
1 x HELLEBORUS 'PACIFIC FROST'
£2.15
1 x HELLEBORUS 'MRS. BETTY RANICAR'
£2.85
1 x HELLEBORUS 'BLACK BEAUTY'

3 kommentarer:

 1. Eg har heller ikkje fått spiring på blodbeger, sådd 20. januar. Har altså bestilt frø på odla.nu, men pakka kjem aldri! På tide å så på nytt nå, snart. Gir ikkje opp enda!

  SvarSlett
 2. Ingen spiring her heller...Nå kjøper jeg nye frø!

  SvarSlett
 3. Herdis, det var godt å høre at jeg ikke er alene om å slite med disse blodbegerene! En kan jo ikke gi opp enda.

  potentilla, ja det er bare å prøve på nytt. Nye frø må jeg få tak i hvis mine ikke vil spire nå heller. Jeg SKAL ha blodbeger! ;-)

  SvarSlett