torsdag 26. februar 2009

Nok en flott vårdag

I dag har det vært alldeles nydelig vær her. Det var hele 5 pluss i skyggen midt på dagen. Nå er alle takene på huset her snøfrie, for det siste takraset gikk i dag. Det var utrolig mange småfugler i hagen i dag, for i går kjøpte jeg peanøttstrømper til de. Det er absolutt det beste de vet om. Jeg hørte de kvitret mens jeg tok vekk mere snø ved drivhuset. Nå er hele fronten foran måket fri for snø + en del av hver langside. Det er "oppdelt" i fire plater på hver side, så nå er det tre igjen. Jeg ble litt deppa for å si det mildt når jeg kikket på yr nå i kveld. De melder om nærmere 70 mm med snø de nærmeste dagene, men jeg håper at det bare er tull. De har satt opp sånne fantasimengder før, men dessverre så har det stemt noen ganger også... Da emigrerer jeg til sydligere strøk tror jeg...

Jeg fikk hentet alle pakkene fra Grønt Fokus i dag, men de ligger fortsatt i bilen. Etter snømåkingen ble jeg helt pumpa, så da ble ikke mere gjort i dag. Får la være å måke i morgen og heller satse på å få satt sammen alle delene. Når en har begrenset med ork og energi, så må en prioritere. Men det er så fristende å være ute i sola og prøve å få flyttet på noe snø. Jeg har godt av å få rørt litt på meg, men jeg må lære meg å posjonere kreftene litt bedre.

Det er kommet opp ørten spirer med sølvkrans, og de skal prikles og settes under de nye lysarmaturene. Da har jeg tilsammen 7 store undervanningsbrett og ditto lysarmaturer. Galskapen har ingen ende, og mange av frøene vil ikke spire engang. Men moro er det lell ;-)

6 kommentarer:

 1. Har endelig sendt deg en PM.
  Misunner deg drivhus-syslene, savner det når vårsola kommer, men alt til sin tid. Høres ut som du har alt under kontroll, og jeg blir med sydover, hvis det kommer mer snø nå !!! Trur eg !

  SvarSlett
 2. Kjekt med fine vårdager, selv om snømåking må til.
  Det blir kjekt med alle hyllene i drivhuset og varme. Solen varmer også litt mer på dagtid.

  Pass på armene dine, de skal vare lenge. Jeg sliter også med å finne balansen mellom å gjøre litt, men ikke for mye.

  Ha en fin fredag!

  SvarSlett
 3. Jeg skjønner at du savner drivhuset, Bjørg. Det hadde jeg også gjort hvis jeg ikke hadde hatt det. Vi får håpe at værmeldinga tar feil, det har de gjort før.

  SvarSlett
 4. Randine, du er heldig som har så lite snø at sola gjør jobben for deg. Her må det snømåking til, for hvis ikke blir drivhuset badedam i steden.

  Ja, armene mine er ikke gode når jeg gjør for mye. Og det er til tider ganske lite, og alikevel gjør de vondt. Det er ikke lett å finne den balansen, nei.

  Ha en fin fredagskveld!

  SvarSlett
 5. Så mildt og godt det har vært hos dere, her har det nok vært kaldere. Så vidt over null, men sneen smelter i solen :) Takene er stort sett hvite fremdeles.

  Jeg banket tepper i sneen i solskinnet i går, og ble så varm at jeg måtte kaste jakken! Herlig :) Verandaen måkes litt hver dag, nå er det et godt bredt stykke langs husveggen som er bart og tørt. Hunden koser seg i solveggen. Snart er det vår tur til å sitte ute og nyte solen!

  Ha en koselig helg!

  SvarSlett
 6. Ninni, så rart at det har vært mildere her, for det pleier det jo ikke ;-)
  Her er alle takene nå snøfrie. Har bratte tak og glatt takstein, så det er nok forklaringen.

  Det er bra du har fått en liten stripe bar på verandaen. det er deilig å sitte der i solskinnet tenker jeg. Det er en deilig tid vi har foran oss fremover!

  Ha en fin helg du også!

  SvarSlett