mandag 23. februar 2009

Før og nå bilderI dag har jeg vært ute i det nydelige været og tatt bilder. Jeg ble så inspirert av Juni som hadde tatt noen bilder fra hagen som viste før og nå bilder. Her har jeg prøvd meg på det samme, selv om ikke alle bildene er tatt på samme sted. Jeg gidder nemlig ikke å vasse i en meter med snø for å få tatt samme bilde ;-) Det er en viss forskjell på før og nå, ja...
Det var skyet og disig før i dag, men utpå dagen ble det sol og et par plussgrader. Det var utrolig deilig å se solen, og det smeltet også litt. Jeg ønsker meg flere sånne dager fremover!

10 kommentarer:

 1. Så artig at jeg kunne inspirere litt.
  Det drivhuset ditt forsvinner jo nesten i snø!
  Kan godt forstå at du "begynner" å bli lei.
  Men det er jo artig å se hvordan det blir om en liten stund - det er en ganske god trøst mens vi venter -synes jeg.

  SvarSlett
 2. Ja, det er artig å bli satt på noen gode ideer! Grunnen til at det er så mye snø der hvor drivhuset står, er at der har jeg mpket snø ned av drivhustaket. Så det er det ekstra mye snø.
  Ja, det er bare å glede seg til snøen forsvinner!

  SvarSlett
 3. Godt å se at det er flere som sliter med snøen. Skulle nesten tro at det ikke blir grønne plener igjen.
  Kos deg i snøen, det går mot lysere tider.

  SvarSlett
 4. Slik ser det ut hos meg hvert år, hvis det kan være til noen trøst. Det flotte er at om ikke lenge kan du kjøre samme bildeserien omigjen - baklengs :-)

  SvarSlett
 5. Brrrr...det ser hvitt ut hos deg også ja. Det blir mye vann ut av den når solen virkelig får tak! I går var en nydelig dag her, det dryppet fra taket i solskinnet. Så det har så smått begynt å skje noe, og nå er dagen 4 timer lenger enn ved vintersolverv! :)

  SvarSlett
 6. Vivi, ja det er jo en fattig trøst at det er flere som sliter med snøen. Grønne plener virker absurd å tenke på akkurat nå, men det kommer om noen måneder :-)

  SvarSlett
 7. Huff da Ingrid, har du virkelig så mye snø hvert år? Her er det heldigvis bare hvert tredje år eller noe sånt. Det var like mye snø her i 2006, som nå.
  Jeg skal huske på det midt på sommeren da det er på det varmeste, for da skal jeg ta frem snøbildene å avkjøle meg på ;-)

  SvarSlett
 8. Det var faktisk nydelig her i går også, og det var sol og plussgrader. Ikke like varmt i dag, men det drypper i hvertfall av takrennene i dag også :-)
  Det merkes at dagen har blitt fire timer lengre, ja! Herlig...

  SvarSlett
 9. Jeg må bare innrømme at jeg lider store kvaler når dere alle sammen viser flotte vårbilder av både krokus, tulipaner og andre flotte vårblomster, og snøen ligger meterhøy her hos meg enda.
  Men det er nå deilig at dagene blir lengre for hver dag som går, og i morgen er det mars :-)

  SvarSlett
 10. Ingrid, jeg har i hvertfall ingen krokus eller snøklokker å vise til. Bare metervis med snø i hagen...
  det blir lysere og lengre dager ja, og det er som du sier 1. mars i morgen. Snart må dette hvite ta slutt, mendet har begynt å snø her nå... :-((((

  SvarSlett

Noen bilder fra området ved dammen...

 Jeg glemmer ofte å ta bilder derfra, men nå har jeg husket på å ta bilder om ikke annet :) Jeg hadde i vår da det var fint vær tenkt å bytt...