fredag 27. februar 2009

God hjelp er gull verdt

I dag har jeg hatt kjempgod hjelp av sønnen min med å sette sammen dette. Det hadde jeg ikke fått til alene, da armene mine ikke klarer å skru i så mye som en skrue. Det tok noen timer, men det var kjempemoro å få satt det opp. Katterommet har blitt ryddet og vasket, og nå har kattene fått et minigartneri inne hos seg. Heldigvis er det en plastduk der akkurat som på et telt, og som er til å ta over hele greia. Den er det glidlås på, så kattene kommer ikke inn og spiser opp småplantene mine... ;-) Skal bli spennende å se om det står oppreist i morgen tidlig...

I morgen skal jeg prikle ørten småspirer, og de skal flyttes til dette nye "teltet". Nå har jeg endelig plass nok til alt jeg har sådd så langt. Om en måned starter jeg opp drivhuset ute, og da skal alle plantene flyttes ut dit. Jeg har ikke på lys i drivhuset, for i april klarer plantene seg med dagslyset. Så dette som vi har satt opp i dag blir stående inne, og til neste år er det bare å sette i gang med å så like mye som i år. Godt jeg har så god plass til mine diller her :-)

10 kommentarer:

 1. Så flott drivhus! Er det ikke godt når barna hjelper til, spesielt uten at man behøver å mase... Jeg tenkte å fri til mine gutter for å få satt sammen de to små drivhusene jeg skal ha på verandaen når våren kommer. For den kommer på denne siden av sommeren regner jeg med :)

  SvarSlett
 2. Godt å få plass til sinne diller! :) Må også få meg et slags minidrivhus snart og få samlet alle potter med småplanter på ett sted. Nå er det bare rot og det er fort gjort å glemme bort noen. Kos deg med å fylle opp drivhuset, og god helg!

  SvarSlett
 3. Det drivhuset så da veldig praktisk og greit ut.
  Fpr en god følelse det må være å få plass til alle diller:)

  SvarSlett
 4. Ja Ninni, jeg tror jeg blir fornøyd med det. Skal få priklet masse i dag og "innviet" det.
  Det er godt å ha god hjelp ja, og til og med uten å mase. Fint du har noen å fri til, og som hjelper deg ved behov. Vi får satse på at våren kommer på denne siden av sommeren! ;-)

  SvarSlett
 5. orchis, det er fint å ha god plass ja. Vi bor egentlig i et lite hus, men det er godt utnyttet. Full kjeller og mange små rom. Du må nok få deg er drivhus du også! :-)
  God helg til deg også!

  SvarSlett
 6. Juni, det er en god følelse å kunne drive med dillene sine. Det er jeg bare helt nødt til! ;-)

  SvarSlett
 7. Lykke til med drivhus inne, også !!

  SvarSlett
 8. Flott innedrivhus, plass til mange småttiser...

  Ha eg god priklehelg!

  SvarSlett
 9. Kjempe flott drivhus og det får du helt sikkert stor glede av. Dette er en spennende, givende og herlig tid.

  SvarSlett
 10. Takk for det, Bjørg. Først inne, så ute :-)

  Randine, nå er allerede første brett stapp fullt...

  Vivi, ja dette er en spennende tid. Det spirer i potter overalt, og det er moro å følge de til utplanting.

  SvarSlett