torsdag 12. februar 2009

SnøbilderDet er fortsatt kaldt her, 20 minus nå i kveld. I dag tidlig var det 17,5, men bare 9 minus midt på dagen. Sola varmer skikkelig nå, og det gleder meg. Det er også stor forskjell inne og utenfor drivhuset på natta, ute 19,5 men inne "bare" 10,9 minus. Det ligger masse snø på taket, og det demper nok noe av den verste kulda.

Jeg var inne i drivhuset midt på dagen i dag med nok en boks med jord og frø. Jeg måtte slite litt i dag med å finne en passende plastboks å så frøene i. Til slutt måtte jeg ta en av Tupperwareboksene mine, den er egentlig beregnet til å ha salat i *ler* Men det fikk ikke hjelpe, frøene måtte såes i dag! Irisfrøene ble også sådd, og nå ligner kjøkkenbenken på et gartneri med potter, minidrivhus og frøposer overalt. Med andre ord, en helt vanlig februarmåned her i huset.


Bildet over her er av garasjen som har en skikkelig skavl av snø hengende utover fra taket. Den har egentlig hengt der siden det kom 30 cm på en gang og med ganske våt snø. Etter det har det vært veldig kaldt her, men nå begynner sola å varme på snøen og den siger bare lenger ned for hver dag som går.


Her på dette bildet ses snøhaugen som er ut ved veien som går forbi her. Naboen som brøyter her bruker traktor, og han har laget en stor haug ved siden av søppelstativet. Det tar nok littt tid før den haugen er borte...

4 kommentarer:

 1. Det er friskt ute med 20 kalde, men det er nå deilig og, å oppleve ordentlig vinter!

  Her er det konstant minus 10 grader, men sola varmer godt nå. Jeg så det var 10 grader pluss i drivhuset (det som ikke brukes til annet en lager!) her om dagen! Snøen sklei fint av taket!

  SvarSlett
 2. Hørte nettopp at man kan be om tomme bokser som det har vært godterier i løs vekt. Flere hadde spurt og fikk svar at de var bare glad de ble kvitt dem. Bare et tips. Ellers er jeg lei av vinteren, og de melder mer snø !!!!!! NÅ VIL JEG HA VÅR !

  SvarSlett
 3. Det er friskt ja, Harryford. Ikke dårlig at du har 10 pluss i drivhuset allerede nå. Her har ikke snøen sluppet taket på drivhuset, men det er nok ikke lenge til nå håper jeg.

  Bjørg,takk for tipset. Da skal jeg spørre i butikken her om de kan ha noen tomme bokser. De er så kjekke å så i de plastboksene.
  Mere snø, ja... Jeg går snart amok her, for jeg er også fryktelig lei snø og kulde.

  SvarSlett
 4. En sånn skavl har jeg også, spennende å følge med hvor langt ned den siger ja :)

  Det var 'bare' minus 10 her i dag da jeg sto opp. Fremdeles altfor kladt! Det er visst enten eller i vinter. Enten masse uvelkommen snø, eller sprengkulde. Jeg tror det er et rungende flertall for vår nå, men blir vi hørt? Nei.

  SvarSlett