lørdag 14. februar 2009

Nesten vårlig i dag

Ja tenk, i dag rant det av takrenna i sola! Det var bare 5 minus midt på dagen i dag, og det er den varmeste dagen på lenge. Det er tydelig at jeg begynner å venne meg til kulda, siden jeg er overlykkelig over 5 minus... *snøft*

I drivhuset var det hele pluss to midt på dagen, og det smetet snø på taket der også. Men så kommer nedturen: Yr melder om ca 40 cm i løpet av 10 dager... Jeg legger meg snart ned og hyler!

I dag har det dukker opp mange små spirer i potta med rosa solhatt. Jippi! De har brukt utrolig lang tid på å spire, men jeg lurer på om ikke ovnen under plantebordet gjorde susen. Jeg har en liten sånn oljeradiator som jeg rett og slett satte under hele bordet for å gi frøene undervarme. Ikke vet jeg, det kan jo hende de hadde spiret nå alikevel.

Jeg satt i går kveld og siklet på flere lysarmaturer hos Grønt Fokus. Når jeg først får en ide, så er det vanskelig å bli kvitt den igjen. Jeg har flere rom jeg kan bruke, for jeg har et rom som blir brukt som soverom for kattene om natta. Der er det plass til denne. Tenke, tenke...

Nå får jeg gå og se om det blir noen lottogevinst på meg. Jeg er optimist til det motsatte er bevist ;-)

10 kommentarer:

 1. Ja her er det ikke så kaldt. Selv om det er minusgrader. Men merker godt at sola varmer mer nå enn før ja. Deilig.

  SvarSlett
 2. 40 cm!!!! Neiiii...det gjelder vel her også det da. Vi bor ikke SÅ langt fra hverandre. Sukk og stønn. Vi får legge oss ned og hyle i kor Marit. Mellom måkeøktene.

  Det var en nydelig dag i går ja, nesten så jeg fikk vårstemning når jeg så bort fra all snøen ute. Istappene blir lengre og lengre :)

  Veggdrivhuset er kjempefint, jeg har det bak øret jeg også om Lottokupongen skulle slå til en vakker dag. Bak det øret er mye notert i så måte!

  SvarSlett
 3. Charlotte, noen ganger misunner jeg deg været på Sørlandet. Jeg er så lei denne kulda som aldri slipper taket. Ja det er deilig når sola varmer, og det drypper fra takene. Får håpe det blir mer av det fremover.

  SvarSlett
 4. Yr er ikke til å stole på Ninni, bare så det er sagt. Men det snør her akkurat nå, og det skulle ikke forundre meg om de får rett til slutt med all snøen de melder...

  Jeg ønsker meg flere sånne dager som i går med snøsmelting, og det kommer jo engang dette vårværet. Det bare virker så lenge til.

  Det ble ingen gevisnt i lotto i går heller (som vanlig) ;-)
  Det er mye som er skrevet opp bak øret ja, Ninni ;-)

  SvarSlett
 5. Kan jeg melde meg inn i 'hylekoret' ?? Ja, akkurat nå snør det hos meg, også. Hørte igår kveld at det skulle være kaldt ut mars. Fordelen med det er at jeg slipper å kjøre post i vårslapset !! (hvis det medfører riktighet.) Men 40 cm !!!!!!!!!!!!!!
  Var forresten inne på Bowden Hostas news 2009, og drømte meg bort en stund !!!!

  SvarSlett
 6. Det har ikke begynt å sne her enda, men det kommer vel. Vi bor helt øst i Buskerud. Det høres helt umulig ut med kulde ut mars, vil ikke! Har ikke Verdi et hylekor? Nei, klagekor er det kanskje. Det går kanskje ut på ett ;)

  SvarSlett
 7. Deilig med en liten påminnelse om at vinteren ike varer evig, ja :-)
  Det snør her også :-( Jeg hadde klart meg godt med de 60 cm vi hadde fra før.
  Julerosene dine står kjølig og venter på at temperaturen skal stige såpass at jeg tør å sende dem. Jeg steller dem så godt jeg kan.:-)

  SvarSlett
 8. Ja Bjørg, hylekoret er åpent for alle med behov ;-)
  Her har det snødd i hele dag :-(
  Den hostasiden har jeg ikke vært inne på. Det er mange flotte nye sorter i år.
  Kaldt ut mars, ja det skulle ikke forundre meg. Jeg er møkkalei hele vinteren!

  SvarSlett
 9. Bor du også i Buskerud Ninni? Jeg bor helt i sør, og her har det kommet snø i hele dag. Hylekor, klagekor, jeg tror vi trenger alle sammen. Jeg leste om en værprofet som sa at vi fikk en varm vår. Jeg vil heller tro på han...

  SvarSlett
 10. Sigrid, vi trenger alle de påminnelser vi kan få nå om at det kommer vår engang.

  Kjempefint at du steller julerosene. Jeg er sikker på at de er i de beste hender! En kan jo lure på når du får sendt de, for de melder om kulde og snø i lange tider.

  SvarSlett