lørdag 7. februar 2009

Nedsnødd

Fy f... hvor jeg hater denne snøen. Jeg blir i dårlig humør bare av å kikke ut vinduet. Det snødde i hele går og det har snødd i hele dag også. Det skal visst gi seg i løpet av natta, og det er på tide.
Det er over 1 meter med snø her nå *sukk*

Her på torsdag måket jeg vei både til "fugletreet" og til drivhuset. Det må nok gjøres på nytt i morgen. I går kjøpte jeg en ny fuglemater som er beregnet på fuglemat med små frø. Den er laget i gitter, og har små hull nederst. Jeg har kjøpt noe som heter villfuglblanding, og den består av bittesmå frø. Det er bl.a. hirse, men også solsikkefrø. de har vært helt ville etter at jeg hang den opp. Jeg strødde først dette på bakken, men jeg ble plutselig redd for at naboens katt skulle luske rundt der. Så nå er de i hvertfall oppe fra bakken, og har litt bedre oversikt hvis katten skulle dukke opp.

Dagens lyspunkt nr. 1 er at jeg snart får noen planter i posten. Dagens lyspunkt nr. 2 er at et tomatfrø har allerede spirt! Bare de har spirt alle sammen skal de ned i kjelleren. Da skal blodbegerfrøene stå på kjøkkenbenken under lyset de også. Spirer de ikke da blir jeg sur :-(

I morgen skal vi i bursdag til min gamle far som nettopp har blitt 78 år. Jeg er litt engstelig når vi kjører oppover for tiden, for det har vært en elgpåkjørsel rett i nærheten. Det er så mye snø, og da trekker de ned mot veien. Som sagt, snø er bare noe herk.

4 kommentarer:

 1. Oi, oi, oi, nå må du ikke gå inn på min blogg for jeg lovpriser snøen.
  Men jeg forstår dere som har så mye og så lenge. Den kunne godt vært litt mer jevnt fordelt utover det ganske land.

  SvarSlett
 2. Det er sant at du venner deg raskt til et annet kjøremønster med all denne snøen. Ting må bare ta sin tid. Vi har hatt det utrolig glatt i dag.

  SvarSlett
 3. Jeg skulle gjerne hatt litt av den snøen her jeg. Halvparten kanskje:-)

  SvarSlett
 4. Juni, jeg har vært inne på din blogg og sett på bildene. Ja, sånn snø fikk vi i november her, og siden har det bare fortsatt. Det er forskjell på østlandet og sørlandet når det gjelder vær, det er helt sikkert.

  Anita, her gikk det nesten ikke an å kjøre bil i går, for det var ikke brøytet noe sted. Vi holdt på å kjøre oss fast på flatmark på vei til butikken, for det var helt ufremkommelig. Men en må bare ta tiden til hjelp når det er sånn, det hjelper ikke å stresse.

  Elsa, du kan få all snøen! Jeg vil ikke ha mere snø denne vinteren :-)

  SvarSlett

Pionblomstringen er i gang...

Årets blomstring av pioner har vært litt ujevn, for etter varmesjokket i mai har blomstringen mer eller mindre stoppet opp.  Men nå har blom...