tirsdag 14. april 2009

Nok et bål...

Skulle tro vi var blitt pyromaner sånn som vi brenner, men det har sin gode forklaring. Greinene er så utrolig våte av snø, is og regn at de må tørke i et bål først før de kan brennes neste dag. Nå ble det en dags opphold i brenningen fordi det silregnet i hele går. Så i morgen er det opprydding av bålet og brenning av siste rester. Synd jeg ikke tok bilde av haugen før vi begynte. Den var kjempestor!

Dagens glede var en stor pakke full av liljeløk som kom i posten i dag. Så i morgen har jeg jobben med å plante de. Har skrevet navnelapper til alle, for nå må jeg holde tunga rett i munnen. Jeg har kjøpt utrolig mange liljeløk de siste årene, og da må jeg jo passe på navnelappene til jeg lærer de å kjenne.

Med hostaene har jeg nesten gitt opp, for der er jeg helt avhening av lapper. Kan ikke huske over 100 hosta på rams nei... ;-)

6 kommentarer:

 1. Det må være godt å få ut noen pyromantendenser og i allefall å få brent opp greinene.

  Nye liljer høres spennende ut.

  Ha en fin hagedag!

  SvarSlett
 2. Hei!
  Jeg ramlet inn på bloggen din via hjemmesiden din på Norske hageblogger. Morsomt å se hvordan mye plen kan bli til en blomstrende hage. Har selv stooor hage med mye plan og jeg drømmer om en skikkelig fransk og frodig sak.....masse blomster :-)
  Ha en deilig vårdag!

  Torunn

  SvarSlett
 3. Randine, ja en liten pyroman bor vel i oss alle ;-) Jeg er livredd for brann, men i år er det så langt ingen fare. Hagen er klissvåt. Det er alltid spennende med nye liljer. Ha en fin dag du også!

  SvarSlett
 4. Lyst på livet, takk for hyggelig hilsen! Det er morsomt å forvandle plen til hage ja, selv om det tar tid. Men en får ta små skritt av gangen, så blir det nok et bra resultat engang... ;-)
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 5. Ja, navnelapper er jo så viktig/nyttig, særlig når man skal bestille flere !!! Og Hostaer er jo noen ganger så like at det er vanskelig å finne forskjellen. MEN iår SKAL jeg ta bilde etterhvert som både Hosta og liljer kommer fram i sin fulle skjønnhet !!!!(Har sagt det før, noen ganger, men ....). Lykke til !

  SvarSlett
 6. Bjørg, ja mange hosta er fryktelig like. Jeg har noen av de som ser ut som det nesten er samme slaget.
  Uten navnelapper hadde det vært umulig å skille de fra hverandre.
  Jeg skal også ta nye bilder av alle hostaene mine i år. Litt av en jobb ;-)

  SvarSlett