torsdag 24. oktober 2024

Ny veranda!

 Ting tar tid, men når det først skjer noe her går det hurtig. Vi har snakket lenge ( i flere år faktisk) om å få noen til å lage en veranda utenfor spisestuen, og plutselig kom anledningen via en snekker som hadde noe ledig tid nå på høsten.


Forrige torsdag ble det gravd  hull til å støpe fundamenter under verandaen. 


De ses her. På fredag begynte han på gulvet.



Alt dette ble gjort på fredag av en snekker. Jeg er bare så imponert!


På mandag ble det satt opp ferdig malte elementer til rekkverk.


På tirsdag var alt ferdig! Jeg gleder meg veldig til neste vår. Det skal bli deilig å sitte der da. Det er kun midt på sommeren at det antagelig er litt for varmt der. Det skal prøves ut til neste sommer :)

5 kommentarer:

  1. Ja det må jag säga gick snabbt! Och vilket bra jobb snickaren gjorde för det blev ju verkligen snyggt. Det är ju helt fantastiskt att ni nu har en veranda ni kan gå ut direkt till från matsalen. Det kommer att bli en jättefin plats att sitta på och jag förstår att du längtar till våren :)

    Önskar dig en fin torsdag kväll!
    Kram Anita

    SvarSlett
    Svar
    1. Ja, det gikk veldig fort! Han var utrolig dyktig, og vi roste han for jobben han gjorde. Det må være gøy å kunne snekre alt mulig. Ja, jeg gleder meg til å kunne ta den i bruk, og lengter ekstra mye til våren nå.

      Ønsker deg også en fin kveld!
      Klem, Marit

      Slett
  2. Det var imponerende raskt og fint jobba!

    SvarSlett
  3. Dear Marit!
    Sometimes things surprise and the new veranda looks so beautiful and inviting! It's great that your wish came true! Have a really wonderful weekend!
    All the Best to You!
    Hugs!

    SvarSlett
  4. Hvor er det blevet flot, Marit!
    Klem fra Gitte 🥰

    SvarSlett

Ny veranda!

 Ting tar tid, men når det først skjer noe her går det hurtig. Vi har snakket lenge ( i flere år faktisk) om å få noen til å lage en veranda...