lørdag 9. januar 2010

Lei kulda...

Ja,nå er jeg fryktelig lei kulda. I natt var det igjen 24 minus, og i tillegg er det en ufyselig kald vind. Veien opp til hovedveien har nesten blåst igjen, og det er enkelte steder nesten uframmkommelig å kjøre bil. Håper det blir mildere snart.

Dagens hosta heter 'Blue Cadet' og er en liten hosta i størrelse, men i vekst er den helt rå. Den blomstrer også noe helt fantastisk!

8 kommentarer:

 1. Vakker Hosta. Om ikke altfor lenge kan du nyte din Hosta m.m. igjen! Tenk på det, så blir kulda lettere å holde ut. Synes synd på folk i store deler av Europa nå. Vi svetter ikke akkurat her heller med temperaturer rundt +12 om dagen, men i sola er det likevel varmt og fint.
  God helg!

  SvarSlett
 2. Takk for trøstende ord, orchis! Du har helt rett, det er ikke så lenge til sommeren. Men de månedene som ligger i melleom nå og midten av mars kan være både kalde og snørike. Så det gjelder å hygge seg inne imens ;)

  Heldige deg som har 12 pluss. Kos deg i "varmen". God helg til deg også!

  SvarSlett
 3. Skjønner godt du blir lei i en slik kulde og ikke minst blåsing i tillegg.
  Innelivets gleder blir en lei av etterhvert, bra du har dine Hosta.

  Ønsker deg mildere vær fremover...

  SvarSlett
 4. Randine, ja en blir lei både av kulde og være inne så lenge som nå. Har ikke vært mye utenfor døra i det siste. Det er meldt mildere fra i morgen, så det blir bra hvis det stemmer.

  SvarSlett
 5. Blue Cadet var en av mine nye i sommer. Meget elegant, synes jeg. Herlig å høre at den er så livskraftig også!
  Her sier de det skal bli mildere, jeg tror det ikke før jeg får se det. -23 i dag, en forbedring, men ikke akkurat mildvær!

  SvarSlett
 6. Kult med dagens Hosta, takk for den ! Sikle,Sikle!

  SvarSlett
 7. Berit, du kommeet til å like denne! Den er så livskraftig at det er en fryd. Det er i skrivende stund bare 7 minus ute nå. Helt nydelig! Får håpe du får mildvær du også.

  SvarSlett
 8. Bjørg, ja dette er noe som fortsetter en stund fremover. Godt å ha noe hyggelig å se på ;)

  SvarSlett