tirsdag 12. mai 2009

Lang dag i hagen

I dag har jeg hatt en super dag hvor mye har blitt gjort ute. Jeg har hatt god hjelp av yngstemann i dag, og da går alt dobbelt så fort. Det er så deilig å få hjelp til de tyngste tingene, f.eks. å trille stein ned til bekken ;-)Nå er veien nesten ferdig, og det gjenstår bare litt. Da kan en gå tørrskodd fra stien og langs bekken. Det har blitt mange trillebårer ned dit, men resultatet blir helt supert synes jeg. Det minker også betraktelig i steinhaugen, og det er kjempebra. Den er jeg nemlig noget lei for å si det mildt ;-) 13 tonn med stein, dvs. en lastebil full skal jeg ikke bestille igjen *ler*

Vi har også fått opp nesten all veden, og sønnen har kløyvet alt det vi tok opp i dag. Da mannen kom hjem fikk vi reist på søppelfyllinga med skrot og rot. Det var deilig å bli kvitt ;-)

Jeg fikk pakke fra Bakker i dag med georginer, Iris versicolor og matløk. Matløken skal jeg plante i pallekarmene i morgen. Georginen het 'Melody Harmony', og jeg håper den får like mørke blader som på bildet.

4 kommentarer:

 1. 13 tonn med stein????????? Jeg bøyer meg i støvet. Jeg har brukt hele kvelden til å flytte EN hosta. Jeg måtte luke først på stedet den skulle flytte til. Og så viste seg at det var gjenstridig store røtter der også. Vet ikke hvem de tilhører men de eier dem ikke lenger i hvertfall. Fant ut at det var like greit å fjerne en berberis som stod i nærheten i samme slengen. Tok noen bilder men det blir neppe energi til å oppdatere bloggen i kveld heller.

  SvarSlett
 2. Ja Sagae, jeg hadde bruk for stein i fjor vår, og bestilte et lass. Ikke visste jeg at det var så mye... ;-)Men det kommer til anvendelse her på andre steder enn jeg hadde tenkt, og det er jo bare helt topp! Men 13 tonn blir en ikke kvitt på en sommer, og kanskje ikke på to. Men bort skal den haugen, før eller siden...

  Berberis er noe herk, og det skal jeg aldri ha inn i hagen. Flytting av hosta kan være litt av en jobb det, og spesielt når en treffer på store røtter. Håper du får tid til å skrive litt i din egen blogg også da ;-)

  SvarSlett
 3. Så nydelig bilde av den blå aurikelen, den lyste virkelig opp.

  Nydelig iris du har kjøpt, snart blomstrer årets iris og det gleder jeg meg til selv om jeg "bare" har noen gamle sibiriris.

  Godt at du får hjelp til dine steinprosjekter spennende prosjekt.

  SvarSlett
 4. Randine, den blå auriklen er jeg veldig glad i.
  Jeg håper den irisen er like pen som på bildet, men det er jo ikke alltid at det stemmer.

  Godt å få hjelp, ja!

  SvarSlett

Innendørs blomstring er gull verdt nå...

 Nå har vi hatt Sibirkulde i over en uke, og det har vært helt nede i - 16 i tre netter på rad. Nå har det begynt å snø litt ute, og det er ...