fredag 8. mai 2009

Frossen, våt og kald

I de siste dagene har det vært en fryktelig vind her som blåser igjennom marg og bein. I går satte jeg på varmen i stua, og den er på i kveld også. At en skal måtte ha på varme nå i mai er helt feil spør du meg...
Selv om det var kjølig i går ettermiddag, så fikk jeg i hvertfall tilbud om litt hjelp nede ved bekken av sønnen i huset. Da måtte jeg bare benytte anledningen ;-) Han trillet trillebår på trillebår med stein til "veien" ved bekken, og nå er vi faktisk kommet halveis med den jobben.

I dag har jeg vært på besøk hos min far i hele 6 timer, for min mor skulle på tur til Oslo. Det er ikke det at han ikke klarer seg alene, men min mor føler seg tryggere når hun ikke er hjemme selv. Så vi koste oss og har spilt Yatzy og kort i mange timer. Kjempekoselig! :-)

Når vi kom hjem fikk jeg hentet pakken min i fra Rom hagemiljø. Det var 4 stk. roser som jeg bestilte engang i vinter i et anfall av lengsel etter vår...
De står i drivhuset enn så lenge. Jeg ser til min store glede at mange av rosene jeg trodde var døde, skyter helt nede ved rota. Det blir sikkert ikke noe greie på de i år, men da klarer de seg kanskje alikevel.

Jeg kjøpte helgjødsel her om dagen, og nå i ettermiddag bestemte jeg meg for å gjødsle. Mens jeg holdt på kom det en skikkelig regnbyge, og jeg ble både våt og kald.
Så nå skal jeg sette med ved ovnen, ta frem teppet og Hostapediaboka, og høre på Radio Rock i P1 som begynner kl.21.00. Det er fredagens høydepunkt! De spiller nemlig 70-tallsrock som jeg elsker... ;-)

Ha en flott fredagskveld :-)

4 kommentarer:

 1. Kos deg med radio, ovn, teppe og bok du,for du har virkelig gjort mye ute de siste dagene.
  Jeg har og brukt helgjødsel i år. Det er første gang jeg prøver den.
  Godt å få gjødslet samtidig som det regner, men du og du så surt det kan være.

  Har svart deg på blomsternavn inne på bloggen min.

  SvarSlett
 2. Jeg har brukt helgjødsel i flere år, og jeg er veldig godt fornøyd.

  Takk for svar, Juni!

  SvarSlett
 3. Foreløpig er mai for kald og spesielt den kalde vinden.

  Det er nok tid for mer gjødsling hos meg også.

  Ha en fin hagehelg ute eller inne!

  SvarSlett
 4. Ja Randine, det har vært kaldt her i en uke nå. Håper det blir bedre til uka både her og hos deg også!

  SvarSlett