fredag 27. mars 2009

Vinteren er tilbake og underskriftskampanje

Snøen har levet ned i nesten hele dag, bortsett fra noen få perioder med opphold. Det er over 10 cm det som har kommet ned, men her har vi sluppet billig i forhold til andre steder i landet som har fått over 30 cm. Sånt vær skulle være forbudt med lov, men det er det jo ikke ;-)

Så jeg lukker øynene for været og steller med frøplantene i steden. Jeg har fortsatt planer om å få startet opp drivhuset i løpet av helga, men en blir ikke akkurat i vårstemning av å se ut, nei...Sigrid har startet en underskriftskampanje for å få mer hageprogram på tv. Dette er jo et kjempebra tiltak! Hun har fått min signatur, og jeg oppfordrer alle som er glad i hageprogrammer til å skrive under! I løpet av en vanlig vinterhelg så sender NRK ca. 9-10 timer med sport både på lørdag og søndag. For ikke å snakke om Frankrike rundt, utallige fotballkamper osv. igjennom hele året. Jeg har stor forståelse av at folk er glad i å se på sport, men NRK trenger ikke bruke beste sendetid hver helg bare på sport? Vi som er glad i å se på hageprogram har til nå blitt avspist med noen episoder av Grønn Glede som sendes midt på sommeren da jeg i hvertfall ikke er inne og ser på tv i det hele tatt før langt på kveld.

Vi får håpe at ledelsen i både NRK og TV2 oppdager at vi er en stor gruppe mennesker som er lei av sportsdiktaturet på nevnte tvkanaler. Mere hageprogram til folket! ;-)

Når en gruppe mennesker på Facebook får presset igjennom grandiosapizza uten paprika bør vel vi klare å få flere hageprogrammer? Jeg har sendt mail til NRK, men på facebook setter jeg ikke mine ben, så det får noen andre ta seg av. Et sted går genser'n for hva jeg gjør i ytringens navn ;-)

8 kommentarer:

 1. Nok snø for dette året!
  Jeg har også støttet underskriftskampanjen, flott tiltak.
  Klager innimellom via e-post til NRK over alle sportsendingene.

  Planterom og planter er bedre å forholde seg til og gir en helt annen glede.

  SvarSlett
 2. Snø her og!
  Riktignok ikke så mye. Den legger seg og forsvinner igjen, og slik har det vært i hele dag. Nå snør det tett og bakken begynner å bli hvit. Jeg trøster meg med at det er ingen tele i jorda og tempen er ikke så durabelig lav, så det forsvinner fort.
  Men snø nå? Nå sier tilogmed jeg nei takk!

  Underskriftekampanjen hos Sirgrid har jeg skrevet under på. Et kjempeflott tiltak, Håper mange, mange skriver under og at noe blir gjort i de nevnte kanaler.

  SvarSlett
 3. Dette var et kjempefint tiltak, som jeg støtter fullt ut. Og så bør de se å få hevet kvaliteten opptil flere hakk, synes jeg.

  SvarSlett
 4. Randine, ja det kan jeg skrive under på! Nok er nok med snø nå, ja...
  Det er bra at flere både skriver mail til NRK og skriver under. Jo flere, jo bedre :-)

  SvarSlett
 5. Juni, du lengter vel etter sol og sommer du også, og denne snøen er til hinder for varmere tider. Får håpe at det er slutt på den nå, i hvertfall på denne siden av sommeren. Jeg orker ikke engang å tenke på høsten nå...

  Vi får bare håpe at NRK og TV2 skjønner at det er mange som mener dette.

  SvarSlett
 6. Ingrid, ja det er et flott tiltak. Jeg håper at vi når frem til ledelsen. Jeg er også helt enig at de må få hevet kvaliteten på programmene. det er for så vidt greit med sånne programmen som Grønn glede som henvender seg til nybegynneren i hageverden, for de er det jo stadig nye av. men de må sende hagestoff for de som er hagegale også ;-)

  SvarSlett
 7. Det ble to omganger med måkern i går, men jeg tok ikke innkjørselen i ren protest mot værgudene.

  Jeg tok en titt på hjemmesiden din i går, bl.a så jeg i albumet. Du verden dere har fått gjort i haven siden 2006! Store forandringer! Det har virkelig blitt kjempefint :)

  Vi får håpe det blir forbedringer i hageprogrammene både på NRK og TV2, nå kommer det jo både massevis av mail pluss underskriftskampanjen. Ser det er oppi i 100 underskrifter nå. Håper det blir en null til innen vi den er ferdig :)

  SvarSlett
 8. ninni, her kom det ikke mer enn 10 cm, så de ligger der uten måking. Jeg satser på at sola gjør den jobben fremover!

  Takk for det, Ninni! :-)
  Det har blitt store forandringer her ja siden 2006, og flere blir det fremover. Jeg synes bare det er så vanskelig å rekke så mye som jeg gjerne vil i løpet av en sommer, men kreftene mine strekker ikke til. Jeg gjør alt selv,og da tar det sin tid. Men jeg går på med krum hals, og så får vi se hva jeg får gjort i løpet av sommeren.

  Det hadde vært fint om det ble over 1000 underskrifter, ja!

  SvarSlett