mandag 16. mars 2009

Familieselskap

I går var vi i bursdagselskap til nevøen min som ble 2 år. Han er en kjempegod gutt, og det er veldig hyggelig å treffe han og se utviklingen fra gang til gang. Min far skal legges inn på sykhuset i Drammen i dag, og han skal opereres i ryggen i morgen. Jeg håper alt går bra, og at han bli bedre etterpå. Han er en gammel mann, så en vet jo aldri.

Nå er det mange nye spirer i "planteteltet", både av olender og denne ullsalvien som jeg sådde. Det er også kommet opp mere "grass" dvs. Festuca glauca av en eller annen navnesort. Det ser ut som grass, men skal etterhvert bli mere blålig håper jeg. Sånn skal det i hvertfall se ut omtrent. Jeg kjøpte flere i fjor som ferdige planter som jeg har sammen med hostaene borte i woodlandet mitt dvs. woodland 2 som jeg kaller det. Dette området er på ingen måte ferdig, men har i hvertfall kommet godt i gang i fjor sommer. Så der vil jeg ha flere blålige grass sammen med hostaene.

I dag melder metrologen om mildt vær opptil 8 grader pluss, Men uten sol i dag. derimot skal det bli sol ut uka, men da med minusgrader om natta. Det får ikke begynt å smelte på all denne snøen før det er plussgrader om natta. Til nå har det kun smeltet litt der hvor bilen står. Der er det helt nedpå grusen og bare det er et herlig syn...Lengter jeg etter vår? JA!!!!

4 kommentarer:

 1. Nydelig gress!
  Du får glede deg over spiringen i planteteltet mens snøen smelter...

  SvarSlett
 2. Skjønner godt at du lengtar etter våren, håpar det blir mildt på dine kanter snart!

  SvarSlett
 3. Jeg merket våren idag, tross mangel på sol, det var stort sett tørre fine veier på postrunden min. Helt utrolig hvordan det er mulig, men noen spirer har jeg ikke sett ennå !! Sukk !!

  SvarSlett
 4. Randine, js det blå gresset er nydelig. Ja, jeg gleder meg over at så mye spirer nå.

  Elisa, ja nå lengter jeg meg nesten dårlig, og spesielt når jeg vet at dere i vest har vår allerede ;-)

  Bjørg, ja det har vært vår i lufta her også midt oppe i all snøen. Det er bart på veiene her også, men det er ogsåd et eneste. det kommer til å ta lang tid å smelte all den snøen som er her. Spirer har ikke jeg sett heller, for alle mine løblomster ligger under en tjukk dyne :-(

  SvarSlett