mandag 30. mars 2009

Snøstatus


I natt var det minus 4,5 ute, og 2,5 pluss inne i drivhuset. Altså 7 graders forskjell med ovnen på 1000 watt. I dag er været bedre enn meldt, for det er hele 8 grader ute nå. De meldte bare 5, så ingen klager herfra pga. av det! ;-)

Jeg var ute i snøhaugene og tok noen bilder i dag av snøen. Det er bart i innkjøringen her, men det er også alt. Det kommer til å ta mange uker før all denne snøen er borte :-(

16 kommentarer:

 1. Snøen ser ut til å smelte eller er blitt spadd vekk?

  Bilde fra drivhuset var flott, det er alltid så inspirerende å se hva andre har i drivhuset!

  Håper temperaturen stiger mer og snøsmeltinga går raskere fremover.

  SvarSlett
 2. Mer snø enn hos meg, faktisk.
  Fikk ikke noe særlig nå i (foreløpig) siste runde.

  SvarSlett
 3. Randine, snøen er måket vekk der som vi kjører, og jeg har måket en sti frem til kjellernedgangen slik at jeg fikk ut plantene ;-) Men ellers går jeg oppå en tykk såle av snø frem til drivhuset. Men det går da fremover, selv om det går sakte. Jeg har bare ikke mer tåmodighet igjen, derfor klagesangen om snøen... ;-)

  SvarSlett
 4. Berit, nei du sier ikke det? Ja, tenkte jeg det ikke. Når det er mer snø her enn hos deg sier det sitt om hvilke mengder som har kommet her i vinter :-(

  SvarSlett
 5. Oj, dere har endel snø ja. Men kommer det milde grader om natta i tillegg til milde dagtemperaturer så kommer snøen til å være borte i en fei:-)

  SvarSlett
 6. Ja Elsa, her er det en god del med snø. Men som du sier, bare nattetempraturen er over null, så går det nok unna!

  SvarSlett
 7. Så kjempekoselig bilde du har fått i banneret ditt! Her har det bare vært 2-3 grader i dag, det har blåst kaldt fra fjorden, det merkes på temperaturen. Jeg tror vi må se langt etter bare bed på en stund ja

  SvarSlett
 8. Det var en voksen snømengde, ja.
  Heldigvis er det meldt skikelig vårvær i dagene som kommer. I morgen skal jeg ut å strø grus på de stedene jeg vil ha snøen unna først.Jeg burde ikke, siden jeg har et nyoperert kne - men jeg VIL se noen bare flekker snart.

  SvarSlett
 9. Takk for det, Ninni! Sånn ser det altså ut i drivhuset mitt i dag.
  Hm, har det virkelig vært varmere her enn hos deg? Jeg trodde det var motsatt! De bare bedene er nok et godt stykke unna, men våren er i hvertfall underveis!

  SvarSlett
 10. Sigrid, voksen snømengde er en god beskrivelse! ;-)Det er så det holder her ja. Huff, hvis du har nyoperert kne bør du være forsiktig med grusstrøingen. Jeg hadde på aske her i forrige uke, men så kom det jo snø oppå der. Så det hjalp ikke så mye akkurat...
  På det ene bildet synes steinhaugen min så vidt det er. den tipper jeg smelter før mye annet her, ja. Stein blir fort varmet opp av sola. Kanskje vi må ha stein og grus overalt? ;-)

  SvarSlett
 11. Du har det omtrent slik som vi har det. Masse snø enda, men det begynner å merkes at det er vår.

  SvarSlett
 12. Vivi, jeg regnet med at det var flere som hadde sånne ufyselige snømengder, ja! I dag har det vært varmt her selv med et grått skydekke. Jeg tror og håper at vårværet er på vei :-)

  SvarSlett
 13. Jammen synes jeg det ser vårlig ut hos deg, tross snøen.
  Var på hagemøte i kveld om bl.a.liljebiller, har du dem, så ligger de å veenter under snøen, klar til å ta fatt !!!!Se opp Se opp !!

  SvarSlett
 14. umtrent som hjå oss ditta :-)....
  nå i år, og i år har oss mindre sjog enn oss plega...

  SvarSlett
 15. Bjørg, joda det hjelper da på litt etterhvert. Inne i drivhuset er det i hvertfall vårlig!

  SvarSlett
 16. Ingrid, ja jeg regnet med at dette var et kjent syn hos deg! Får håpe at våren snart kommer til deg også!

  SvarSlett