mandag 23. mars 2009

Testing av drivhusovn

Lenge siden jeg har skrevet noe nå, og det har flere grunner. For det første har min far blitt operert og ligger på sykhuset. Men det går stadig fremover med han og det er jo kjempefint.
For det andre har jeg blitt rammet av skikkelig spillegalskap...
Jeg har kjøpt meg et spill som er kjempemorsomt og som heter "Peggle" ,og er sterkt vanedannende...

Jeg testet ut den nye drivhusovnen i natt på 1000w. Litt lite åpenbart, men det var i hvertfall 3 minus ute og 3 pluss inne på det laveste om natta. De melder om drittvær fremover med muligheter for snø og sludd :-( Så derfor utsetter jeg innflyttingen i drivhuset til neste uke, for da melder de om bedre vær. Nå må det bli vår her, før jeg blir gal... ;-)

3 kommentarer:

 1. Litt spillegalskap må være greit å holde på med mens du venter på våren. Før eller siden slipper vinteren taket...

  SvarSlett
 2. Hihi, jeg var også spillegal da barna var små og hadde SuperNintendo! Mens de var i park og barnehage satt jeg og spilte, speseilt var jeg totalt hektet på Secret of Mana og Donkey Kong. Så mye at jeg glemte å hente dem en gang, da sto 'tantene' og ventet, temmelig stramme i masken, da jeg hesblesende og flau ankom altfor sent.

  Uff ja...de melder vinter igjen. I går var det så deilig ute at jeg satt i bare t-skjorte og bare legger på verandaen i solveggen. I dag blåser det og er surt til tross for solen fra klar himmel. Vi får stålsette oss og bite tennene sammen mot det som kanskje kommer og glede oss til finværet og våren som kommer etterpå! For DA kommer den!

  God bedring med faren din Marit

  SvarSlett
 3. Randine, ja litt spillegalskap er en god avkobling og tidtrøyte mens jeg venter på våren!

  Ninni, det er nok flere som var minst like spillegale som barna, ja... ;-)
  I morgen kommer viteren tilbake ja i følge met.no.
  Men det må vel være siste krampetrekningene nå, for til uka melder de om varmere igjen. Vinden ute i dag er iskald, brrrrr...

  Takk for det, Ninni! Jeg håper faren min blir bedre snart, for dette har vært en tung vinter på alle måter.

  SvarSlett