torsdag 26. mars 2009

Huskaldt og venter på vinteren igjen...

I dag har jeg fyrt i ovnen så det har glødet, men det ser ikke ut til at jeg får varmen i dag. Lufta ute er iskald selv om det faktisk er flere plussgrader, enn så lenge... yr melder om masse snø her, opptil 20 cm snakker de om...Jeg får bare stålsette meg, og satse på at våren kommer til neste uke!

Jeg har fått skiftet på sengene i dag og vasket masse klær. Det er en utakknemmelig jobb, for det blir aldri slutt på klesvaska...

På lørdag skal vi på dugnad/fest hos naboen med bålbrenning og grilling av pølser. Dette er blitt fast tradisjon, og er både sosialt og hyggelig. Om vinteren synes jeg en ikke ser naboene noe særlig, for alle holder seg inne forståelig nok. Men det er i hvertfall hyggelig å treffe alle på lørdag.

I dag leker jeg husmor og skal lage hjemmelaget pizza i dag med kjøttdeig og løk. Det er godt og noe alle liker her i huset.

I går kjøpte jeg en 1oo liters sekk med vermiculite til 250 kr. Kjekt med litt forbindelser på det lokale gartneriet ;-) for øvrig selges 3 liters poser til 60 kr eller noe sånt. Helt rått spør du meg...

10 kommentarer:

 1. Vi får håpe det er den siste vinteren for i år, her er også surt og kaldt...

  Nå vil vi ha vår og det fort!

  SvarSlett
 2. Ja Randine, det håper jeg virkelig! Ja, våren kan starte til uka har jeg bestemt ;-)

  SvarSlett
 3. På forsida på VG i dag stod det med krigstyper om snøkaos. Det var særlig øst- og sørvestlandet som skulle få det. Nå synes jeg dere har fått nok snø for i år og ønsker dere vår og snøsmelting.

  SvarSlett
 4. Nå sner det alt det kan, virkelig tett i tett. Ikke noe hyggelig å våkne til. Men jeg er også overbevist om at våren kommer til uken Iris! Den er rett rundt hjørnet :) Så får vi bare bite tennene sammen og komme oss gjennom denne dagen.

  SvarSlett
 5. Her snør det foreløpig ikke.
  Hei du der oppe: Neitakk, vi har mer enn nok fra før!

  SvarSlett
 6. Brrr... Prøver sende litt sol og varme!!
  Rart det der at noen dager får man liksom ikke varmen i verken seg selv eller huset. Ved visse væromslag føles alt bare grufullt kaldt - og andre ganger også det motsatte.
  Hold varmen og ha en god dag!

  SvarSlett
 7. Elsa, jeg kunne ikke ha vært mere enig! Vi har fått mer enn nok i vinter, og nå var det så vidt begynt å smelte her. Denne vinteren har vært grusom :-(
  Jeg tar i mot alle ønsker om bedre vær, Elsa! Det kan jo hende det hjelper :-)

  SvarSlett
 8. Ninni, det har kommet 10 cm her allerede. Ja, våren ser ut til å komme til uka, så vi får bare komme oss igjennom det siate av vinteren nå (håper jeg...)

  SvarSlett
 9. Berit, får håpe dere slipper unna da. Jeg har en mistanke om at den som styrer været der oppe har glemt å slå av snøsenderen denne vinteren... ;-)

  SvarSlett
 10. orchis, tusen takk for både sol og varme! det kan vi absolutt trenge her oppe i nord. Når det er væromslag og det kommer fuktigere luft, så blir det alltid kaldere inne. Det er ikke annet å gjøre her enn å fyre så ovnen gløder! Ha en god dag du også :-)

  SvarSlett