tirsdag 21. oktober 2008

Strålende hagevær

I dag har det vært et nydelig vær. Det regnet og blåste mye i natt, men i dag tidlig var det stålende sol og vindstille. Jeg har vært ute i mange timer i dag, og har fått klippet løv for siste gang i år. Det var ikke et eneste løv igjen på trærne etter vindværet i natt, så da var det bare å klippe i vei. Det er tredje gang jeg klipper løv i høst og det er like morsomt hver gang. Jeg regner med at meitemarken blir fornøyd. Etter at jeg var ferdig med det, så begynte jeg å hente div. greiner som skal brennes nå i høst. Det ble kappet ned tidligere i sommer, så det er helt tørt nå. Vi brant i vinter også, og jeg la det på samme stedet. Like greit det, for plenen ble litt stygg der. Jeg fikk bare plass til en tredjedel, så resten må bæres dit når det andre får brent litt ned. Det er mye volum i sånne greiner, men du verden hvor lite det blir igjen når alt er brent ned.
Vi har fått kappet opp noe gammel ved i sommer, og der hvor dette har ligget har det vokst opp flere småtrær med or og selje. Disse skal vekk til våren igjen, for der skal jeg plassere de nye pallekarmene mine. Det var en sånn aha-opplevelse når jeg fikk ryddet der i dag, for der er det mye uutnyttet plass som åpenbarte seg. Av en eller annen grunn så synes jeg at tomta blir mindre og mindre. Hva kan det komme av, tro? ;)

2 kommentarer:

  1. Det er liksom en ektra bonus med slike fine høstdager. Godt å være ute og rydde i hagen og legge nye planer.

    SvarSlett
  2. Ja, det har du helt rett i. Jeg la mange planer i går, og da gjenstår det å se om alt blir noe av...

    SvarSlett

Noen bilder fra området ved dammen...

 Jeg glemmer ofte å ta bilder derfra, men nå har jeg husket på å ta bilder om ikke annet :) Jeg hadde i vår da det var fint vær tenkt å bytt...