onsdag 1. oktober 2008

Nå slipper jeg å vanne

I dag er det 1. oktober, og nå har det blitt høst for alvor her. I går regnet det i strie strømmer, og når jeg tømte regnmåleren var det 37 mm med regn. Ja, da fikk jeg ønsket mitt oppfylt, for nå trenger ikke bakken her mere regn med det første. Det var ikke mer enn 1 pluss i dag tidlig, og tåka hang tjukk ned fra åsene her. Godt vi har garsjen full av ved, for nå er fyringsesongen her for fullt.

Tok noen bilder her om dagen bl.a. av 'Claire Renaissance' som endelig sprang ut etter måneder med venting. Hyggelig det, for jeg trodde ikke knoppen ville springe ut.


6 kommentarer:

 1. Ja, den rosen var nydelig synes jeg. Jeg har kjøpt så mange roser i år, og er veldig spent på hvordan de vil takle vinteren. Det er like spennende hver vår : )

  SvarSlett
 2. Hvordan er lukta på denne vakre skapningen?
  Og hvordan gikk det med Austin-rosene dine fra Rom - overlevde de vinteren? :-)

  SvarSlett
 3. Jeg har ikke luktet på den Anita, så det vet jeg ikke. Hvis ikke den har regna bort, så skal jeg lukte på den i morgen.
  Alle Austinrosene som jeg har kjøpt har overlevd bortsett fra en. Så jeg tror vel at det er ca H4 her, og det er vel også det som er herdigheten på de fleste Austinrosene. Jeg har nesten blitt rosefrelst i sommer. Har aldri hatt så mange roser som nå :)

  SvarSlett
 4. Det er et åpent spørsmål hva slags sone vi har her - H4 eller noe, tror jeg.
  Jeg har med noen roser over hit, resten måtte stå igjen. Men modern har noen jeg skal ta rotskudd av! :-)

  SvarSlett
 5. Anita, ja det er vel kanskje H4 hos deg? Det er jo en fin sone, for det er mye en kan få til da : )
  Du får ga amok hos en ellen annen roseforhandler på nett til neste vår, så blir det nok roser på deg også. Spennende med ny hage da!

  SvarSlett