tirsdag 28. oktober 2008

Hva har jeg gjort nå...?

I det siste har jeg vært syk med feber, og har ikke skrevet her på en uke. I dag var det årsmøte i hagelaget, og da syntes jeg at jeg bare måtte kreke meg dit en tur. Hadde hørt diverse rykter om at det skulle legges ned, for det var ingen som var intressert i å ta over formannsjobben. Jeg ymtet forsiktig frempå om at det var jo trist at det skulle legges ned, men det skulle jeg ikke ha gjort. Plutselig var jeg valgt til formann i hagelaget her... Jeg skulle kanskje ha holdt munnen lukket, men pytt sann. Det er ikke så mange medlemmer her( ca. 25 stk.), og de er ikke bortskjemte. Så forventningspresset er til å leve med ;) Mye å sette seg inn i, og programmet for neste år må være klart i slutten av november. Jaja, dette blir en spennende, men enn så lenge så er jeg lykkelig uvitende om hva jeg har takket ja til...

I kveld er det minus 6 grader ute, og det er meldt om regn og sludd i natt. Ser for meg at det blir speilglatt på veiene. Huff, og jeg som må til Kongsberg i morgen tidlig.

11 kommentarer:

 1. Grattis med vervet. Det blir nok fint! Trikset er å delegere :D

  SvarSlett
 2. Jeg skal bare ta et år, så vi holder i gang, sa min mor! Det ble 30 år som formann i NKS-lokallag (saniteten)!!!!

  Sier som Hildeg, dette går fint! Lykke til!

  Håper formen og føret blir greit i dag!

  SvarSlett
 3. Lykke til! Husk å sette andre i sving istedet for å gjøre alt selv!

  SvarSlett
 4. Takk for det! Jeg må nok øve meg på å delegere, for det er jeg ikke noe flink til. Men det ordner seg nok.

  Det ble ikke noen Kongsbergtur i dag, for her er det kommet 10 cm med snø i løpet av to timer!!!Skrekk og gru, jeg vil ikke ha vinter enda...

  SvarSlett
 5. Gratulerer til hagelaget, sier nå jeg! Du har mye å tilføre!

  SvarSlett
 6. Ja gratulerer med vervet!!Synes det er flott at noen tar ansvaret. Kjempe!!

  SvarSlett
 7. Ha ha ha, der lærte du kanskje noe? Det er nemlig sånn det fungerer. ;) Man huker den første som sier noe for høyt, hi hi hi.

  - Gratulerer med nytt verv, sier som de andre her - deleger! Det eneste en leder egentlig bør gjøre er å innkalle til møter, og holde oversikten. Alt annet kan enkelt delegeres (dersom der er noen å delegere til...eh...), fordeles på de som passer best.

  Dette blir bra! Hold oss oppdatert! :)

  SvarSlett
 8. Gratulerer! Det går nok fint, skal du se. Et tips er samarbeid med andre hagelag i nærheten. Ta kontakt og hør hva de legger opp til av temamøter. Hvis det er noe interessant, kan du jo høre om de kunne tenkt seg fellesmøter? Det gjør hagelagene i Gran og Jevnaker ofte.

  SvarSlett
 9. Gratulerer med vervet da! Vi er i same båt, eg vart også "kuppa" og valgt til leiar med argumentet at ellers vart laget lagt ned. Vi får gjere så godt vi kan, og ellers delegere alt vi orkar slik alle foreslår her. Sikkert lurt;-)

  SvarSlett
 10. Gratulerer med vervet, det går sikkert bra. Lykke til.

  SvarSlett
 11. Tusen takk for hyggelige kommentarer og gode råd! :)

  Ja, jeg er nok ikke den første som er blitt "kuppa". Med dalende intreresse for foreningsarbeid, så er nok dette et problem som går igjen over hele landet.

  SvarSlett