tirsdag 14. oktober 2008

Stiklinger i posten

I går fikk jeg stiklinger av varigert stuelønn av Charlotte. Tusen takk!!! Jeg har hatt mange stuelønner før av diverse farger på blomstene, men ikke av varigert. Så jeg er meget spent på om jeg klarer å få røtter på de. De er i hvertfall plantet og står under lys på planterommet.
Der har jeg vannet og kostet et par ganger. Sånn er det når en bare bærer inn masse planter uten å strippe de for blader og blomster. Fuchsiaene var så flotte at jeg hadde ikke hjerte til det...

I natt har det vært nattefrost igjen, og nå slipper de trærne som fortsatt har løv det rett ned. Bortsett fra oretrærne da, for de er fortsatt kledd i grønt løv. Tror det var minus 3 her i natt, og det er fortsatt hvitrimet nå kl. 11.

Jeg må få satt inn innervinduer på katterommet og i kjelleren ut mot kattegården. Kattene liker å sitte i vinduet på katterommet og der er det så smal vinduspost når innervinduene er der, såd et er derfor jeg tar de ut på våren. Men nå har det blitt alt for kaldt, og innervinduene må på plass. I kjelleren har ikke kattene lenger muligheten til å gå ut og inn som de vil, men da får jeg heller bære de ut dit. De er noen pingler når det gjelder kulde, så de blir ikke lange tiden der ute nå som gradestokken peker i feil retning.

2 kommentarer:

  1. Det er ikke bare katter som er pingler i kulda, jeg føler meg i godt selskap. Selv om vi ikke har frost ennå bare regn.
    Håper Stuelønnen roter seg!

    SvarSlett
  2. Ja, jeg er pinglete i kulda jeg også, Randine :)
    Frosten kommer vel mye senere hos deg enn her, ja. Kjedelig med mye regn også. Men været må vi ta som det kommer enten vi vil eller ikke. Men jeg skulle like å forandre på det noen ganger ;)

    SvarSlett