onsdag 24. mars 2010

Enda mer frø...

Jeg skal aldri mer si at jeg ikke skal bestille mere frø, for det klarer jeg visst ikke å holde uansett ser det ut som. Jeg lar meg som kjent lett rive med av hva andre bestiller på nett, og jeg satt her en kveld og lette etter hostafrø. Jeg fant en side med varigerte hostafrø, og i dag kom en hel haug i posten. Hjelpe og trøste, galskapen har visst ingen ende her...
Nå er det snart mer frø i kjøleskapet enn mat ser det ut som ;)

Jeg har priklet masse dagliljefrøplanter i dag + flere akeleiefrøplanter. Har sådd en mix av varigerte akeleier, og nå begynner de gule å spire. De er utrolig trege, men sånn var det i fjor også når jeg sådde de. De helt grønne har jeg også priklet, for de kan jo bli fine de også. Men det er jo bladverket jeg er på jakt etter, så jeg håper det dukker opp flere spirer av de.

Har sådd flere akeleier i dag som også er varigerte. De får jeg ikke nok av!

10 kommentarer:

 1. Det ser ut som du trenger et eget kjøleskap til frøene dine ;-D

  SvarSlett
 2. Jeg skjønner det der med plassproblemer hos deg:))
  Hva med hagen da? Har du så stor hage at det ikke blir noe problem å finne et egnet voksested for dem ?

  SvarSlett
 3. Jeg mener å huske en som var bekymret for plassen i drivhsuet sitt...tror det er noen frøbestillinger siden :)

  SvarSlett
 4. Aud, js det kan nesten virke sånn ;)

  Marit, jeg har masse plass enda, men antageligvis ikke etter denne sommeren. Jeg klarer ikke å begrense meg når det gjelder planter. Må ha, må ha... *rødme*

  Ninni, ja det bare eskalerer her. Men nå er det snart vår, og da kan jeg ha alle plantene utendørs *knis*

  SvarSlett
 5. Høres bra ut med Hostafrø, da blir det vel noe å få kjøpt. Si endelig fra om denne plantedagen deres, da. mulighetene er jo der for at jeg tar en tur. Da er det lyst og bare veier !! Lykke til med alle frøplantene. Og jeg krysser fingre for deg ang. nattefrost av noe særlig grad. !!

  SvarSlett
 6. Jeg forstår deg godt!
  Nå har jeg bestemt meg for at jeg ikke skal falle for fristelsen og oppsøke flere online frøfirmaer. Jeg har sikkert ikke fått plantet mer enn 10% av alle posene jeg bestilte i år, så nok er nok..!?

  SvarSlett
 7. He-he! Jeg har sagt akkurat det samme som deg; Ikke mer frø nå.....Det holder ikke :o) Nå har jeg endelig lært! Hosta ja, de er bare rålekre! Jeg har vel 5 stykker nå, men må nok ha flere etterhvert, for jeg skal grave flere blomsterbed i vår/sommer! Og så dagliljer da...De er så nydelige! Lykke til med sådden din!

  SvarSlett
 8. Bjørg, ja det blir nok det om en stund. Ja, jeg skal si i fra når vi skal ha den. Det har gått bra med nattefrosten enn så lenge, men vinteren er ikke over her enda i følge værmeldingen.

  Stein R, ja det er fryktelig lett å havne i frøfella! ;)Jeg har nok ikke fått sådd så mye mer jeg heller ;) Bestiller bare masse nye frø hele tiden.

  Krepsemor, det blir alt for fort for mye frø, ja! Både dagliljer og hosta er flotte planter! Problemet er at når en begynner å samle på de kan det ta litt av... ;)

  SvarSlett
 9. Høres nesten ut som en "frøtolling" dette ja ;D men det der MÅ HA-genet er egenrådig det ;)

  Ønsker deg ei fin litjvækka!

  SvarSlett
 10. Assa, ja må ha genet lever sitt eget liv! ;)Ha en fin påske!

  SvarSlett