tirsdag 16. mars 2010

Jeg kan motstå alt unntatt fristelser...

...sa den godeste Oscar Wilde. Bedre kan det vel ikke sies, for jeg føler meg omtrent sånn jeg også. Har ikke klart å sitte på hendene mine i det siste, nei...
Her om dagen bestilte jeg flere peoner fra Peonmannen. I går klarte jeg jammen meg å bestille flere peoner i fra Latvia. På ettermiddagen i går fikk jeg mail i fra Signa med tilbud om dumpingsalg av irisfrø, og da ble det noen frø kan man si... Jeg som ennå ikke har fått sådd de forrige jeg bestilte derfra pga. plassmangel. De ligger riktignok i kjøleskapet i ziplockposer, men dog. Lurer på om plassmangelsen først går over når det blir bart ute.
Til slutt i går fant jeg noen stripede hostafrø, så nå skal jeg så det også. Jaja, galskapen vil ingen ende ta ser det ut som.

I dag kommer Tommy Tønsberg til vårt hagelag og skal holde foredrag om woodland / skyggeplanter og han skal også vise bilder. Gjett om jeg gleder meg! Er like spent hver gang på hvor mange som kommer, men det blir hyggelig uansett. Dette skal være på det lokale gartneriet, og jeg antar at det er mange fristelser der også...
Ikke lett å være en hagegal i disse tider, nei ;)

9 kommentarer:

 1. Ikke lett, men du verden så morspmt! :D

  SvarSlett
 2. Haha, godt det ikke bare er meg som ble sittende og sikle etter de latviske pionene - det blir visst en bestilling herfra også etterhvert :-)

  SvarSlett
 3. Jeg hadde bestilt og betalt nesten før jeg visste hva jeg gjorte. Var nesten FOR enkelt å bestille derfra, med paypal krevde det nærmest ingen tankevirksomhet, annet enn å se hvilke planter en ville ha ;-)

  SvarSlett
 4. Nei det er ikke lett- sikkert og visst:))
  Det begynner å bli alvorlig mange fristelser hos deg nå:))
  Også peoner da, jeg er dypt forelsket i dem og kan ikke tenke meg junihagen uten:)

  SvarSlett
 5. Jeg har også et lager av frø jeg ikke kan så pga plassmangel, men det forhindrer likevel ikke bestilling av nye jeg MÅ ha :) De gærne har det godt :)

  Nå har jeg kjempelyst til å se på peonsiden du snakker om, men må ikke, kan ikke, bør ikke...kanskje bare en lite titt, en bitteliten?

  SvarSlett
 6. Berit, ja det er ganske komisk i grunn ;)

  Bjørnar, jaså du ble fristet du også?

  Trine, sånn var det her også. Paypal er en litt for enkel betalingsmetode. En får nesten ikke sukk for seg før det er gjort.

  Marit, ja det skal ikke være enkelt. Jeg har alltid likt peoner, men nå begynner jeg å få dilla på de i tilleggg til alt annet.

  Ninni, ja de gærne har det godt. Jeg antar at da har du allerede bestilt flere peoner ;)

  SvarSlett
 7. Det har en tendens til å bli noe mer enn man planlegger :D

  SvarSlett
 8. ...høyrest ut for at eg er komen blant likesinna...

  SvarSlett
 9. Line, ja det skal være sikkert!

  solfrid, hvis du er hagegal er du helt sikkert kommet til likesinnede i min blogg!

  SvarSlett