tirsdag 7. juli 2009

Oppdatering av hjemmeside

I går i regnværet så fikk jeg gjort litt "kontorarbeide". Jeg fikk lagt inn alle de nye irisbildene jeg har tatt i år på hjemmesiden min, og har fått lagt til navn på alle de jeg vet er riktige. Jeg har også nå fått laget listen med oversikt over hvilke planter jeg har til salgs i år. Det vil etterhvert bli mange flere sorter av hosta bare de har fått vokst seg til og kan deles. Med ca. 160 sorter så har jeg litt forskjellig ;-)
Men det blir ikke flere i år i hvertfall.

Det regnet store deler av dagen i går, men det kom ikke mer enn 15 mm. Ikke noe torden heller, og det er jeg ikke lei meg for. Min sønn var ute natt til fredag, og tok bilde av uværet som herjet her. Jeg går ikke ut i sånt vær for å ta bilder, det er helt sikkert. Men lyn er fasinerende å se på, på bilder altså... ;-)10 kommentarer:

 1. WOW! For et lekkert tordenværsbilde! Jeg prøvde å fange et lyn på søndag jeg også, men ga opp etter 20-30 bilder og verkende armer. Men dette var jo et skikkelig blinkskudd! Lekkert nytt Irisbilde på toppen også, du tar fine bilder :) Skal ta en tur innom hjemmesiden din igjen :)

  SvarSlett
 2. Skulle gjerne sett listen din, men blir bedt om brukernavn og passord. Har mer enn nok innlogginger å passe på allerede. Hva med å legge ut listen her også? Lekkert bilde, ja :)

  SvarSlett
 3. Jeg kom inn via linken som ligger i nettstedsfavorittene nede på høyre side :) Er helt henført over alle de nydelige Irisene

  SvarSlett
 4. Ninni, det å ta bilde av lyn er ikke lett. Sønnen min fikk klaff på første forsøk, men fikk det ikke til etterpå. Han prøvde mange ganger, men ga til slutt opp. En må jo nesten ta bildet før det lyner pga. forsinkelsen på kameraet.

  SvarSlett
 5. Hilde, ja det tenkte jeg ikke på. Men som Ninni sier, så ligger det en lenke til hjemmesiden min nede på høyre side her under nettsteder jeg besøker ofte. Jeg har også rettet på det nå så det ligger lenke til hjemmesiden min i innlegget.

  SvarSlett
 6. Jeg kommer fint til hjemmesiden din, og til plantelista. Men linkene til bilder av plantene (hosta) fører meg til en side med krav om pålogging, så bilder får jeg ikke sett.....

  SvarSlett
 7. Takk for at dere sier i fra, for dette var jeg ikke klar over. Rita, når jeg ikke har logget meg på så får jeg bildene i alle albumene. Men på den listen med salgsplanter har det blitt noe feil, for der kommer jeg bare til min side med hosta, ikke hver enkelt plante. Men jeg jobber med saken...

  SvarSlett
 8. For et bilde!! Synes meg huske den himlen, har jo sett den hele helgen har jeg inntrykk av. Regnmengden virker veldig forskjellig på de ulike stellene i Buskerud. Men alt vannet gjør godt for hagen..

  SvarSlett
 9. Mia, ja hilmeln har nok ikke vært så ulik rundt om i Buskerud. Her har det kommet lite i forhold til andre steder i samme fylke.
  Men det er i hvertfall bra at det har kommet endel regn, for det var fryktelig tørt.

  SvarSlett
 10. Her har det også vært tordenvær og regn i natt. Men noe bilde har jeg ikke tatt og vil ikke tenke på å gjøre det heller.

  Jeg skal ta en titt på hosta siden din etter hvert. Det er sikkert et og annet der jeg kunne tenke meg.

  SvarSlett