lørdag 18. juli 2009

Nesten ferdig...Ja, nå begynner dammen å bli ferdig. Har fått gravd ned steinkant rundt sumpsonen, og også en liten sitteplass ble det nok belegningstein til. Den må gjøres på nytt når jeg får tak i subbus, men det er fort gjort. Grovarbeidet med gravingen er ferdig i hvertfall.
Det er endel pirk igjen + at jeg skal plante noen trær rundt dammen. Jeg skal få laget nye plantepinner til alle irisene jeg har plantet. De store "plakatene" med bilder av de skal vekk. Men det er bare sånn småpusling. Det er jo kos i forhold det arbeidet som er utført.
Når jeg skrev opp årets gjøremål i år, så var dammen ikke med på listen. Så at den nå er ferdig er jeg veldig glad for ;-)

15 kommentarer:

 1. Oiiii, så fint det har blitt! Du er kjempeflink og ikke minst veldig arbeidsom. Blir inspirert av din fossefalløsning. Tenker å prøve å lage noe lignende i en minidam jeg har, men det blir i mye mindre skala.
  Ha en fiiiiiiiin helg!

  SvarSlett
 2. Takk for det, orchis! Det er bare å la seg inspirere ;-)

  SvarSlett
 3. Helledussen så fint det har blitt. En skikkelig stor dam også.
  Du har all grunn til å være stolt av deg selv og hjelperen din!
  Hils han og si at han er fryktelig flink:)
  Tenk når du kan sette deg ned ved dammen din og lytte til vannet som renne ut fra fossefallet, kanskje kvekker det fra en padde eller to og irisene stråler om kapp mefd sola - da er det verd hver eneste time med slit, vond rygg og stekende varme.

  SvarSlett
 4. Imponerende dam og arbeid du har gjort i sommer. Dammen er blitt kjempefin og det blir spennende å se når irisen blomstrer neste år.

  Ha en fin sommehelg!

  SvarSlett
 5. Du storeste... rent herskapelig!

  SvarSlett
 6. Du store. Det var et flott prosjekt. Gleder emg til å se det vokse til.

  SvarSlett
 7. Dette ble kjempeflott. Du har jammen lagt ned litt av en jobb. Det kommer til å bli flott med noen trær rundt dammen.

  Ha en flott helg.

  SvarSlett
 8. Har kikket litt gjennom bloggen her.. masse flott.. likte også hjemmesiden din for der fant jeg mine favoritter.. HOSTA!!!

  Er helt amatør og har min første hage så her står det kun noen få av de.. i krukker:o))

  Utrolig arbeid du har nedlagt i dammen.. den kommer til å bli flott!!

  Takk for titten..

  Hilsen Bea i Danmark

  SvarSlett
 9. Tusen takk for alle hyggelige kommentarer!

  Bea, hyggelig med noen flere hostafans ;-)

  SvarSlett
 10. Guri malla, SÅ lekkert det har blitt Marit! Du har virkelig vært kjempeflink :) Stentrappen hvor vannet renner nedover er spesielt flott synes jeg. Nærbilde? :)

  SvarSlett
 11. Jeg ble helt stum av disse bildene. Siden jeg er så heldig å nesten nettopp ha vært hos deg !!!, så er det helt utrolig hva du har fått til !!!
  Gratulerer så mye med den flotte dammen, og husk 'stolhagingen, da !!!

  SvarSlett
 12. Ninni, hvis du går på etiketter og hagedam finner du nærbilde av fossen på 2. juli :-)

  Bjørg, det har blitt litt forandringer ja, siden du var her sist ;-) Du får ta deg en tur igjen når det måtte passe, og se på dammen!

  SvarSlett
 13. Kjempefin dam marit :-) Blir spennende å se hvordan det blir når det får grodd seg til en sesong eller 2.

  SvarSlett
 14. Trine, ja det ser alltid bedre ut når ting får grodd seg til. Gleder meg til neste vår, og hvordan det vil se ut da.

  SvarSlett