onsdag 1. juli 2009

Det går fremover

I går hadde vi en liten nedtur i damprosjektet. Vi fylte i vann, og fant ut halveis at det var fjernet for lite masse på den ene siden. Så da var det bare å tømme dammen helt, og grave mer. I 30 graders varme var det ikke fristende, men det måtte gjøres. Fossefallet funket heller ikke, så det må bygges om i dag. Men vi fikk i hvertfall til slutt i går kveld fylt opp hele dammen med vann, og det ble slettes ikke så verst alikevel. Mye gjenstår av arbeide, men det går i hvertfall rette veien.

4 kommentarer:

 1. Venter spent på bilder!!
  Å grave i 30+++ tror jeg er sunt - om man har en helse som tåler det. Det skal jo være helsebringende å svette, har jeg hørt. Noen går i sauna for å oppnå det. Det trenger ikke du! :)
  Ha en svett og fin dag!

  SvarSlett
 2. Dere er gærne som holder på med slike tungarbeider i heten, at dere orker! Men forstår du blir ivrig etter innkjøpet ditt altså :) Husk å drikke masse vann... Er veldig pent på bilder!

  SvarSlett
 3. Imponerende arbeid i sommervarmen, flott at det løste seg med dammen.

  Du har nok en mengde flotte planter som kommer i damkanten etterhvert.

  Lykke til videre med arbeidet!

  SvarSlett
 4. orchis, jeg har neppe helse som har gått av al gravingen, det kjenner jeg. Men å svette er sunt, og det har jeg gjort mye av ;-)

  Ninni, ja vi er gærne, ingen tvil om det...En blir ivrig ja, og da må en bare bli ferdig enten det er varmt eller ikke. Jeg har aldri drukket så mye vann noensinne, så det har jeg passet på. dehydrering er ikke til å spøke med i en sånn varme.

  Randine, ja det hender det oppstår problemer med sånn type arbeide. Vi hadde ingen erfaring når vi startet, og da må en regne med å gjøre noen feil underveis.

  SvarSlett