søndag 26. juli 2009

Noen flere liljer...

'Kamene'
'Avenu Krems'
'Solar Ray'
'Citronella'
'Courier'
'Tiger Babies'

Som dere skjønner, så kommer det stadig flere liljer i blomst her. De er så vakre, og jeg må bare ta stadig nye bilder av de. De to øverste ligner mye på hverandre, men de er alikevel ikke helt like. Dagliljene begynner også sin store blomstring her nå, så det kommer nok flere bilder av de også etterhvert. I går kom det bare to små skurer her, og i dag er det til og med litt sol!
I morgen er det nemlig meldt om litt regn igjen (til en forandring), så i ettermiddag skal jeg prøve å få klippet noe grass. Ha en flott søndag!

11 kommentarer:

 1. 'Kamene' er sånn falle-pladask-for-lilje! :sikle: :)

  SvarSlett
 2. orchis, ja den er virkelig en siklelilje ;-)

  SvarSlett
 3. For noen vakre liljer. Jeg ser at jeg må plante flere liljeløk i hagen til høsten. De er bare så flotte når de blomstrer.

  SvarSlett
 4. Kjempevakre liljer! Til neste år skal jeg ha flere av dem! Blir så inspirert her i blogglandia :)

  Regnet bøtter ned. i dag holder jeg meg inne!

  Hilsen Margrethe

  SvarSlett
 5. Elsa, det finnes utrolig mange flotte liljer, ja. Jeg skal plante noen flere jeg også.

  SvarSlett
 6. Margrethe, ja en kan bli inspirert til å plante mye fint når en leser hageblogger. Men det er jo fint at andre blir inspiret av mine bilder!

  Det har ikke begynt å regne her enda, men det er ikke lenge til dessverre :(

  SvarSlett
 7. 'Kamene' var lekker ja! Spesiell sak, spratt rett inn på ønskelista. Jeg har sådd endel liljer i år, spirte bra men synes de vokser seint altså.

  SvarSlett
 8. Så spennende at du fotograferer og skriver navn! Har noen liljer jeg også, men kommer nok til å skaffe flere!

  SvarSlett
 9. Line, 'Kamene' fikk jeg to løker av for to år siden, og de har nå blitt til seks flotte store liljer. Så den er både villig og grei å ha med å gjøre. Skal tenke på om den kan deles en gang ;-)

  Liljesåing har jeg ikke lykkes med untatt å så bulbiller da. Det er jo noe enklere å få til.

  SvarSlett
 10. Landliv, jeg prøve å skrive navn på de jeg er helt sikker på. Før var jeg ikke så opptatt av navn på planter, men nå har jeg blitt flinkere til å notere navn med en gang på de liljene jeg kjøper.

  SvarSlett
 11. Nei, nå altså! Det tar jo aldri slutt på liljene hos deg! Og så nydelige de er...spesielt de med prikker er vakre. Får veldig lyst på flere liljer når jeg ser alle dine :)

  SvarSlett