søndag 23. november 2008

"Ny" bil

I dag har vi vært på en lang biltur for å kjøpe en "ny" bruktbil. Det er min mann som skulle ha en ny bil å ha på jobben, for den vi har fra før er moden for avskilting. Så han kjøpte en to seters med grønne skilter. Enn så lenge får vi klare oss med den. Jeg fikk den tvilsomme gleden av å kjøre den nye hjem, for han kjørte den bilen vi lånte for å komme oss dit. Dette var 7 mil herfra, og vi var ikke fremme der for å kjøpe bilen før det nesten var mørkt. Fy, hvor jeg hater å kjøre i mørket! Jeg hadde på meg brillene, men selv for det var det slitsomt å kjøre så langt. Var helt gåen når vi kom hjem. Kan det ha noe med alderen å gjøre???? Huff... ;)

Jeg har siklet i noen frøkataloger i dag, men det er også det eneste hagerelaterte jeg har gjort på lenge. Ute er det fem minus og ikke et eneste fnugg med snø. Jeg misunner de som har plantene under en hvit dyne.

Jeg er ferdig med genser nr. 2, og har skikkelig abstinenser. Tror jeg må kjøpe litt garn i morgen når jeg skal til Kongsberg ;)

5 kommentarer:

 1. He,he, det der med å kjøpe garn kjenner jeg godt til. Har tenkt å gjøre det samme i dag. Må ha noe nytt garn så jeg kan strikke flere tøfler til toving.
  Her har det også vært kaldt et par dager og ingen snø - jeg ønsker meg snø nå!

  SvarSlett
 2. Det var da mye bedre lys på bilene før . . . . !

  Her i Agder har hele E-18 veilys - rein luksus - men herlig!

  - og jeg har tatt meg fri i dag for å være ute - rein luksus - men herlig!

  Ha en fin dag Marit!

  SvarSlett
 3. Strikkeabstinens har jeg, med hånden på hjertet, aldri hatt :-D

  SvarSlett
 4. Kjenner til abstinensene, ja, men har klart å styre unna, nettopp fordi jeg er halvt trygdet for 'misbruk av armene' i yngre alder, da jeg strikket modeller for en garnbutikk, i tillegg til mine egne tre (dengang små) barn. Nå lider jeg fordi barnebarnet Oscar sikkert hadde hatt bruk for et plagg !! Sukk !!

  SvarSlett
 5. Juni, garn må være fryktelig vanedannende. Hadde jeg visst det skulle jeg nok holdt meg unna... ;)Det ble nytt garn igjen på meg, ja...

  Harryford, det var bedre lys på bilene før. Helt sikkert!! ;)

  Ingrid, nei det er ikke alle som har hatt det. Strikkeabstinens har jeg først fått nå i vinter etter at hagen ble lukket for sesongen.

  Bjørg, ikke rart at du har vondt da, nei. Armene mine er utslitt etter butikk og fabrikkjobbing. Men jeg må ta det med ro når det gjelder strikkingen. Det var bare så moro å strikke igjen etter flere års avbrekk.

  SvarSlett