onsdag 12. november 2008

Avhengighet kan være så mangt

Jeg har sett flere blogger som i det siste har startet med: Hei, jeg heter ...... og er alt fra skjokomane til frøoholikere. Jeg kan godt begynne sånn jeg også, men vet ikke helt hvor jeg skal starte. Hei, jeg heter Marit og er hagoman, plantoman, skjokoholiker osv. Noen jeg har glemt? Ja, det er det sikkert... Poenget er at jeg får nye diller rett som det er, og da driver jeg stort sett bare med det. Manisk? Neppe ;) Jeg bare får helt dilla som sagt. Nå for tiden har jeg tatt opp igjen noe som jeg drev mye med før, nemlig strikking. Jeg har ikke gjort det på mange år pga. fibromyalgien, for armene mine er til tider veldig vonde. Men nå har jeg fått rigget meg til i stresslessen med strikketøy og har armlenene som støtte når jeg strikker. Da får jeg mye mindre vondt, og får da strikket litt hver dag. Jeg var innom garn dealeren ;) i dag igjen, og hun lurte på om jeg var blitt hekta på strikking ;) Ja, gjett om sa jeg bare. Jeg har blitt ferdig med en genser, og har i dag kjøpt garn til en ny. De hadde ikke den fargen jeg egentlig ville ha, men jeg klarte ikke å vente til de fikk det inn igjen. Hun visste heller ikke sikkert når det ble, for garnleveransene var litt ustabile. Sånn er det å være hekta, ja ;)

14 kommentarer:

 1. Jeg har også fått enda en ny "dille" gardinsying.....så her går det mye stoff for tida!!

  SvarSlett
 2. Her er det også garndilla for tiden. Det er dager jeg gleder meg til å dra hjem fordi jeg skal strikke. Ja, det er godt at "dillene" avløser hverandre.
  PS! Har du vært inne på hobbyboden.com? Det er minst like smittsomt som Hagegal. Hilsen fra Red Hobbitt

  SvarSlett
 3. Joda, strikking er ei dille jeg godt kjenner til..... det går i garn og pinner her også om dagen. Hagen ligger jo bare der og venter nå.

  SvarSlett
 4. torill, det høres ut som en flott hobby! Moro med selvsydde gardiiner :)

  SvarSlett
 5. red hobbit, det er moro å strikke :) Jeg har ikke vært innom hobbyboden, og jeg vet heller ikke om jeg tør... ;)Jeg trenger ikke flere diller, det er helt sikkert!!

  SvarSlett
 6. juni, ja det er jo nettopp det som er problemet nå. En kan ikke gå ut i hagen lenger, og jeg føler meg som i et vakum mellom høst og vår. Så da blir strikking en form for terapi mens en venter på at dagene skal bli lengre :)

  SvarSlett
 7. EGENTLIG skal jeg IKKE strikke med de vonde armene mine, men skulle gjerne strikket noe til dette barnebarnet, da. Spørs om jeg skulle sett på noe garn i morgen !!!!

  SvarSlett
 8. Bjørg, plagg til små barnebarn går jo relativt fort ;)

  SvarSlett
 9. Det handler om å kunne skape noe selv, føler jeg. Nå har jeg scrapbooking som den største dilla og er kjempe glad for at det snart er jul.
  Vi skaper noe hele året. Vår og sommer i hagen. Høst og vinter inne med håndarbeid o.l. Artig samme hva slags dilla det er. Kos deg strikkinga.

  SvarSlett
 10. Jeg er en garnoman og det er en gammel dille.
  Hobbyboden er grei å surfe innom, Garnstudio har en mengde gratis oppskrifter på nettet, det finnes mange nettbutikker som selger garn.

  Det er like spennende som frøbutikker, så jeg er stadig innom selv om jeg ikke kjøper så mye.

  Lykke til videre med strikkedilla!

  SvarSlett
 11. Vivi, ja det er artig å skape noe enten det er noe inne eller ute. En må jo ha noe å gjøre inne når en ikke kan holde på ute :)Jeg koser meg med strikkingen, ja!

  SvarSlett
 12. Takk for tips, randine! Disse oppskriftsheftene er jo svinedyre, så det er kjekt med noen gratis oppskrifter :)Jeg har forelsket meg i dette alpakkagarnet, men de selger ikke på nett tror jeg? De bare refererte til forhandlere. Men hvis du vet om noen som selger garn i nettbutikker, så gi meg gjerne en adresse :)

  SvarSlett
 13. Har du prøvd denne Marit? Jeg har kjøpt mye lekkert garn her b.l.a.alpakka
  http://www.strikkinnom.no/ds_advanced_search_result.php?keywords=alpakka

  SvarSlett
 14. Takk for tips, Torill! Den siden skal jeg kikke mere på :)

  SvarSlett

Innendørs blomstring er gull verdt nå...

 Nå har vi hatt Sibirkulde i over en uke, og det har vært helt nede i - 16 i tre netter på rad. Nå har det begynt å snø litt ute, og det er ...