søndag 2. november 2008

Fortsatt kaldt

I natt var det igjen 11 minus her, og jeg begynner å lure på om dette er det kaldeste stedet i nedre del av Buskerud...Jeg var en tur inne i drivhuset midt på dagen, og da var det 9 pluss der. Fikk jo nesten vårfølelse når sola skinte og det dryppet fra taket.

Jeg har ellers vannet alle stueplantene i dag, for jeg ble minnet på det av å se på en hortensia som hang som et slips. De trenger noen utrolige mengder med vann! Jeg har fått tak i en ny farge på novemberkaktusene, og den siste jeg kjøpte er skikkelig fersken/oransje farget. Normalt en farge jeg ikke er så veldig glad i, men denne er bare så nydelig.

Nå blir det litt strikking og tv kikking resten av kvelden, for i kveld er det Åndenes Makt på TVNorge. Det er få programmer som skaper så mye diskusjon her i huset som det programmet ;) Jeg tror på så mangt mellom himmel og jord, men det gjør ikke resten av huset *ler* Så etter programmet har vi noen artige diskusjoner om kveldens episode. Virkelig morsomt ;)

6 kommentarer:

 1. Jeg sliter litt med Åndenes Makt, jeg blir livredd av å se slikt når jeg er alene hjemme, og det er jeg jo stort sett på den tiden av døgnet. I tillegg synes jeg det er utrolig artig.

  Hvis jeg ikke tar helt feil er det fra "Trikkestallen" i Drammen i dag.

  Og jøss - 11 grader allerede - det var voldsomt :O

  SvarSlett
 2. Her i huset er det mannen som tror på det meste mellom himmel og jord - men, moi er totalt blottet for alle slike ting. Opphav til diskusjoner - kan du trygt si =D

  SvarSlett
 3. Det er mere mellom himmel og jord enn de fleste andre steder :))))

  SvarSlett
 4. Ja, det er et artig program i hvertfall ;) Mona, det var i fra trikkestallen i Drammen, ja.
  Litt synd at du blir redd da når du ser på programmet, for jeg tror ikke disse "åndene" har noe ondt i sinne :)

  solfrid, det er jo uansett morsomt å diskutere slike ting, for det finnes ingen som kan gi noe entydig svar på slikt. Jeg stiller meg åpen til det meste, og trives med det :)

  SvarSlett
 5. Ja,er det noe som skaper diskusjoner her i huset ,så er det nettopp "Åndenes makt" Jeg tror det er mer mellom himmel og jord enn de fleste tror her i huset...

  SvarSlett
 6. ja torill, sånn er det her også. Men sånt synes jeg er morsomt å diskutere, for der kan ingen gi noen helt sikre svar ;)

  SvarSlett