lørdag 1. november 2008

Brrr...

I skrivende stund er det hele 11 minus ute. Jeg kan ikke forstå hvorfor gradestokken må fly så kjapt nedover bare det kommer litt hvitt på bakken?

Det er 1. november i dag (allerede) og det er bare litt over en måned til jeg skal begynne å så. Har jord, masse frø og nye lysstoffrør på planterommet, så alt skulle ligge til rette for en ny frøsesong. Jeg er bare så ustrukturert når jeg sår, men i år skal det bli anneledes (tror jeg)

"Ordnung muss sein" trengs her i aller høyest grad hvis jeg skal få sådd alt jeg har planer om.

Får starte med løk, purre og blodbeger i desember som en test. Har sådd blodbeger før i januar, men synes at de kommer alt for sent i blomst da. Så i år får jeg prøve å få sådd de før jul i hvertfall.

4 kommentarer:

 1. Her er det også kaldt i dag, men ikke i nærheten av de temperaturer dere har. Og ikke en sneflekk her før langt opp i høyden. Altså meget uvanlig.
  Fint du minnet meg på blodbeger, skal prøve å så de tidligere jeg også. Ha ei fin helg :-)

  SvarSlett
 2. Her ser det ut som det skal bli værforandring. det er kommet over på pluss ute og det har begynt å blåse litt.
  Klør i såfingrene jeg også, men skal prøve å holde igjen til slutten av desember.
  Tror ikke jeg skal så blodbeger til våren. Det er vel nesten som "å banne i kjerka", men sant å si er jeg litt lei av disse primadonnaene;-)

  God helg:-)

  SvarSlett
 3. red hobbit, har dere ikke snø?????
  Det er tydelig at det er klimaforandringer eller noe sånt, ja. Blodbeger er en plante som trenger lang oppalingstid, så jeg tror at det kan være lurt å så den i desember.

  elsa, det er jo godt at det har blitt over på pluss siden hos deg. Her har det krabbet opp til minus tre akkurat nå. Det kan være lurt å vente så lenge som mulig i desember, ja. Blodbeger er en skikkelig primadonna, ingen tvil om det. Men jeg må bare ha den hvert år alikevel ;)

  SvarSlett
 4. Ikke mer enn en måned? Da er det håp=D (først denne hersens jula...)

  SvarSlett