mandag 10. november 2008

Kuling og valutakurser

I natt har jeg sovet elendig, for det har regnet og blåst noe helt fryktelig. Siden jeg er en ekte innlandskrabbe, så kan jeg ikke fordra sånt vær ;)

Det er kuling i finansverden om dagen også. Bestillingen til POD er ennå ikke sendt. Jeg håper at kursen på pundet raser nedover, for nå er valutakursene ikke gunstige for frø eller planteshopping i utlandet. Makan til tull. Jeg skal ha en ny import til våren, og da bør euroen ha kommet tilbake til et normalt nivå!! Knurr...

7 kommentarer:

 1. Jepp, vi brente oss på det. Riktinok bare på momsen, men den ble atskillig dyrere enn beregna.

  SvarSlett
 2. Jeg har en bestilling inne, som kom på 200 kr og 20 øre, da den ble sendt. Håper jo på at kursen går litt nedover, sånn at jeg kommer under den magiske grensen.
  Med min flaks, fortoller de sikkert dersom summen er et eneste øre over :-(

  SvarSlett
 3. For å være sikker: Omregningskurser for ei uke om gangen på toll.no. Det er de som brukes ved grensepassering.

  SvarSlett
 4. Ja Berit, det er fort å gå i fella når det gjelder import. Det meste blir dyrere enn det en tror dessverre. Toll.no er et kjekt sted å sjekke før en bestiller. Men med finansuroen, så kan en vel ikke være helt sikker på at kursen holder i en uke? Synes euro og dollar har svingt voldsomt i det siste...

  SvarSlett
 5. sigrid, så ergelig da. kursene har nok ikke gått nedover i det siste, nei. Jeg tror en ikke kan bestille for mer enn 180-190 kr for å være på den sikre siden for tiden. Jeg ivrer snart for et privat EU - medlemskap... ;)

  SvarSlett
 6. Vanlige kurser varierer fra dag til dag, men det ser ut som omregningskursene fastsettes for ei uke om gangen. Heldigvis.

  SvarSlett
 7. Ja Berit, det er jo bra at kursene holder seg i ro noen steder i hvertfall ;)

  SvarSlett