lørdag 30. juli 2011

Dagiljer i full blomst del 1

I dag er det også omtrent 30 grader her, og det er nesten i meste laget for meg. Ikke for å klage på den etterlengtede varmen, men jeg savner en mellomting.
Jeg har laget frysetøy av bringebær i dag, og det må være kryss i taket. I går gjorde jeg rent og pusset vinduer, og lurer på om jeg har fått et husmorvirus. Det går som regel fort over... ;-)

'Green Flutter'

'Wild Horses'
'Frans Hals'

16 kommentarer:

 1. Så mange fine og så nydelige farger.
  Liljer er så flotte og studere på nært hold, de har så fine støvbærere og som regel noen artige fregner i midten.

  Stikk innom meg og bli med på lotteriet mitt ,du kan vinne garn og mønster i Islandsull til en valgfri genser.

  Ha en super sommerlørdag ,Marit.

  SvarSlett
 2. Flotte dagliljer. Jeg likte veldig godt Wild Horses. Frans Hals har jeg også. Syns den er fin, men det er meningen at den med tiden skal flytte til et annet bed. Det tar bare litt tid hos meg.

  SvarSlett
 3. Nydelige dagliljer som blomstrer hos deg!
  Jeg kunne trenge et lite husmorvirus men det innfinner seg aldri.

  SvarSlett
 4. Så fine dagliljer,de har ikke begynt blomstringen her enno.De er jo fine uten blomstring også.
  Henger meg på deg ;D

  SvarSlett
 5. Marit, ja jeg skal få vært innom deg på det lotteriet :-)

  SvarSlett
 6. Mariann, ja den er helt ny i år og den liker jeg også veldig godt. Det finnes så utrolig mange flotte dagliljer, at det er ikke lett å bestemme seg for hvem en vil ha.
  Jeg skulle også ha flyttet flere av mine, men tviler på om det lar seg gjøre pga. plasseringen av bed mht. antall soltimer. Men jeg prver å dele bedet i to med gult, oransje og rødt i den ene enden, og rosa, hvitt og blått i den andre delen av bedet.

  SvarSlett
 7. Randine, godt å høre at det er andre også som sliter med det husmoderlige ;-)

  SvarSlett
 8. wenche' hage/hobby, takk for at du følger meg! Ja, dagliljer er flotte selv uten blomster. Hygg deg med blomstringen når den begynner hos deg.

  SvarSlett
 9. så mange nydelige liljer! Jeg har bare en sort - stargazer - men den har ikke kommet i blomst enda. Den står litt skyggefullt, så det er mulig den bruker litt lengre tid...???
  Daglilje har jeg også hatt - men den bare forsvant, hm....
  Ha en nydelig uke!

  SvarSlett
 10. Hagealvenm liljer og dagliljer vil helst ha full sol, i hvertfall dagliljer. Liljer kommer senere i skyggen ja, men de vil nok bare blomstre litt senere. Ha en fin uke du også!

  SvarSlett
 11. Jammen er det hyggelig å titte innom deg. du har så mye fint og dyktig til å ta bilder. Jeg har ikke vært så mye på nett på en stund, og jeg håper ikke det husmorviruset er smittsomt !!! Selv om det hadde vært behøvelig. Men jeg kom over en side du må se innom når du får tid en gang. Carolyn's Shade Garden. Der var det vanvittig mange lekkerbiskener !!!!!!!! Ha en fin tirsdag.

  SvarSlett
 12. Masz sporo ślicznych liliowców. Wszystkie kwitną teraz ? Pozdrawiam

  SvarSlett
 13. Bjørg, jeg tror ikke det er fare for at det er smittsomt dette viruset, for det forsvinner så fort! ;-) Jeg skal sjekke opp den siden!

  SvarSlett
 14. Giga, no, they are not blooming all at the same tide yet. They have many more blooms to come, but I fear that they also will come soon because of the heat.

  SvarSlett
 15. Dagliljene dine er sååå fine! Veit du kva den rosa nr. 3 heiter? Ønsker meg ei rosa, da eg berre har raude og gule så langt. Ha ein fin augustettermiddag!

  SvarSlett
 16. Herdis, jeg vet dessverre ikke hva den rosa heter. Kan ikke huske hvor den kommer fra, men antar det var fra en USA import en gang. Hvis jeg en gang skal dele den skal jeg huske på deg, Herdis! Ha en fin augustkveld du også!

  SvarSlett