torsdag 4. august 2011

Dagliljer del 2

I dag har jeg fått begynt på jobben med å strigle hagen til neste søndag da det skal være åpen hage her. Jeg fikk fylt tre trillebårer med rusk og rask fra bedene. Veldig godt å få gjort sånt mens det ennå er opphold. I kveld fikk jeg tatt en tur med kantklipperen, og halve hagen har så langt fått litt trimming. Du verden så fint det blir etter en har gjort det, men jeg synes det er en pytonjobb da denne kantklipperen veier et tonn ( det føles i hvertfall sånn).
I morgen er det meldt om regn, og det kan nesten være greit etter en sånn hetebølge som har vært her nå i over en uke. Ser at det er tørt i bedene nå, og da slipper jeg å vanne.


'Cathrine Woodbury'
'Dad's Best White'
'Edge of Darkness'
'Elonore'
'So Lovely'

14 kommentarer:

 1. Nydelige dagliljer! Tror det må noen sånne på handlelisten.
  Vi har også hatt noen fine dager nå. Ikke hetebølge her, men halvskyet og deilig temperatur. Men desverre meldes det om regn her også fra i morgen.
  God helg!

  SvarSlett
 2. Så flotte liljer ,mine er det ikke mye igjen av for der har ,gnaffsebillene, kost seg.
  Ha en fin helg ,Marit.

  SvarSlett
 3. Dejlige dagliljer.
  Og skønt at få ordnet i haven. Det bliver sikkert rigtig fint :-)

  SvarSlett
 4. Du har så mange vakre liljer!
  Så flink du har vært som har ryddet i hagen! Jeg skal hjem i morgen etter en liten ferie hos mamma og pappa - om det har vært like varmt i trøndelag så frykter jeg litt for plantene mine.... :-(

  SvarSlett
 5. Ja, det var godt med litt vannehjelp nå. Her blir det neppe noen strigling - jeg har mer enn nok med å avslutte igangsatte prosjekter. Lurer på om jeg har tatt meg litt vann over hode..

  Nydelig med dagliljene - den pappas beste var helt nydelig. Har du den på salgslisten din?

  SvarSlett
 6. Nydelige Liljer, spesielt "Cathrine Woodbyry" og "So Lovly"
  Kjekt med litt regn så behøver vi ikke å vanne...

  God hagehelg til deg!

  SvarSlett
 7. Mariann, det finnes utrolig mange forskjellige dagliljer, så du kan nok finne deg mange fine. God helg til deg også!

  SvarSlett
 8. Marit, dette er ikke vanlige liljer med dagliljer. De er nesten ikke utsatt for skader fra andre insekter i forhold til vanlige liljer. Ha en fin helg du også!

  SvarSlett
 9. Signe, ja det er så deilig å få ordnet i hagen. Men det er helt nødvendig også ;-)

  SvarSlett
 10. Hagealven, får håpe det har gått bra med plantene dine!

  SvarSlett
 11. Maria, ja det kom mere regn enn de spådde her, så nå kan jeg rydde vekk slangen for en stund igjen. Du har mange spennende prosjekter, får håpe du rekker å avslutte de innen neste søndag da!

  Den dagliljen har jeg dessverre ikke for salg, for den vokser så dårlig. Den er en av mine eldste dagliljer, men likevel vild en ikke vokse mer. Kanskje jeg bør flytte den...

  SvarSlett
 12. Randine, vi har som vanlig lik smak når det gjelder blomster. Kjekt med litt regn, bare det ikke fortsetter... Ha en fin helg du også!

  SvarSlett
 13. Herlige liljer! Det ser ut til at du ikke er plaget med den lille herr Rødbille som ofte spiser opp liljene. De ser jo helt perfekte ut! Vakkert.

  SvarSlett
 14. TINS ROSE, dette her er ikke liljer, men dagliljer. De er ikke plaget av lille Hr. Rødbille i det hele tatt. Liljer er løker, men disse som jeg har bilde av her er stauder! :-)

  SvarSlett