onsdag 27. juli 2011

Avreagering...

På mandag var jeg og en venninne på en liten hagesentertur. Vi følte behov for å komme oss ut på tur, og få tenkt på noe annet. Det har vært så mange grusomme dager foran TV, at det var godt å komme litt vekk. Vi dro først til Vegge gartneri, og der var det som alltid noen spennende planter. Det ble med hjem lilla og rosa lavendel, noen flatklokker, en astilbe og en lilla ridderspore. Etterpå stoppet vi på Staudegården i Våle. Der var det også mye fint, og det ble noen flere høstfloks, en Geranium 'Dusky Crug', og en fiol som jeg prøvde å så i vinter men som aldri spirte, nemlig Viola koreana. Om den er herdig vites ikke, men jeg skal nå gi den en sjanse.

For noen dager siden var det skikkelig tåke her, og tidlig på morgenen var det så vakkert ute.
9 kommentarer:

 1. En hagesentertur var nok et bra valg for å få tankene over på noe annet.
  Sol gjennom tåke, fine bilder!

  SvarSlett
 2. Trondheim er en flott by og vi hadde det fint sammen, med masse latter og smil, tross alt det triste. Jeg tror de hadde godt av litt orgelbrus og mengder av tente lys. Som deg kunne jeg ikke la være å følge med på TV, og den turen vi tok ble en velsignelse i så måte. Blomster er en flott måte å sortere tanker på for meg, og det kan jeg tenke meg det er for deg også! Noe også blomsterhavet utenfor Oslo domkirke også vitner om...

  SvarSlett
 3. Det lyder som en god idé med en havecentertur.
  Fantasktisk smukke billeder :-)

  SvarSlett
 4. Det var en lekker Geranium og den lille Violaen med flotte blader.

  Fine bilder fra ditt landskap med sol og tåke!

  SvarSlett
 5. Jeg er også mettet med Tv-nyheter nå og forsøker gjøre noe annet og få tilværelsen tilbake i mer normale former. Vi skal ikke glemme, men vi må gå videre.

  SvarSlett
 6. Hagesentertur var et godt valg for å avreagere. Og det er jo en veldig god tid på sommeren til å finne gode tilbud på stauder! Blir nok en tur på meg også snart!
  Fine tåkesol bilder!

  SvarSlett
 7. Ja, hagesenterturen var rene terapien, for det kan bli for mye tragedie på en gang selv for oss som "bare" er tilskuere. Hvordan de berørte har det kan en jo bare gjette seg til. Men livet må gå videre for alle, så det er viktig å ta hverdagen tilbake med små skritt.

  SvarSlett
 8. Vi trenger pauser i de sterke følelsene, igjen er hagen og jorden stedet.

  SvarSlett
 9. November-symra, ja en kan trenge en pause fra alt sammen, og da er hagen et godt sted å være.

  SvarSlett