fredag 29. juli 2011

Fra klissvått til heteslag...

I dag hadde jeg bestemt jeg for å gjøre rent inne, og var inne i mange timer før jeg gikk ut. Husarbeide er ikke det jeg prioriterer mest om sommeren, men noen ganger må en bare gjøre det... ;-) Når jeg kom ut var det akkurat som det var en vegg av varme som møtte meg. Det var hele 32 grader i skyggen kl. 15.00 i dag. Snakk om stor forskjell fra sist helg.

Ute blomstrer dagliljer, liljer, roser og høstfloks. Jeg kjøpte en ny høstfloks på mandag, og ser nå at jeg kjøpte den visst i fjor sommer også. Jaja, jeg må ha synes at den var pen siden jeg har kjøpt den to ganger... ;-)

På søndag er det 14 dager til det er 1000 åpne hager, og jeg føler meg ikke helt sikker på om det var en lur ide å melde seg på i desember. Når jeg ser hagen nå synes jeg det er alt for lite som vil blomstre om 14 dager, og det er nok av ugress. Men det får stå sin prøve, det er begrenset hva jeg får gjort med det. Kreftene tar noen ganger slutt midt i innspurten, men det går nok bra det også.


Ny lilje i år som heter 'George Slater'

4 kommentarer:

 1. Deilig med litt sommervarme. Du har masse spennende hosta og vise fram selv om ingenting blomstrer. Så det er supert at du har åpen hage. Her blir det ikke noe åpen hage, bortsett fra museumshagen. Har lyst til å ha åpen hage, men småtten skal opereres 10 aug, så da er det nok lurt å ikke ha for mange planer. Kos deg i hagen mot 14 aug. Ikke stress. Det blir bra uansett. klem

  SvarSlett
 2. Tove, ja da det er jo noen hosta her som de kan se på. Får håpe dette blir et permanent prosjekt, slik at du kan få hatt åpen hage en annen gang. Jeg skal kose meg ute frem mot den 14 ja, det får gå somd et går.

  Klem

  SvarSlett
 3. Det var litt av en forskjell i været med hele 32 grader i skyggen.
  Nydelig lilje "Georg Slater" og du har nok en stor flott hage å vise frem til andre.

  Fortsatt god helg til deg!

  SvarSlett
 4. Randine, ja det er litt brå overgang føler jeg, for jeg orker nesten ikke å være ute når det blir så varmt. Men for all del, jeg klager ikke!
  'George Slater' er en av de hvite liljene som virkelig var verdt pengene sine ja.

  SvarSlett