fredag 19. september 2008

Endelig fredag

I dag er det dagen for en skikkelig utskeielse. Mannen har i dag etter jobb vært innom polet og kjøpt en 3 liters vindunke. Nydelig i smak, og den er blanding av Merlot og Cabernet Sauvignon. Argentinsk mener jeg at den var. Jaja, nå er det avslapping med vin og skjokolade.
Bare fy fy med andre ord.Free Smiley Face Courtesy of www.FreeSmileys.org

I morgen er planen å få kappet opp noe ved som ligger nederst i hagen. Hvis værgudene og formen er sånn passe Free Smiley Face Courtesy of www.FreeSmileys.org Free Smiley Face Courtesy of www.FreeSmileys.org

2 kommentarer:

  1. Du har gjort det ja . . . . .! - Jeg mener, - brukt den overskriften jeg tenker på hver fredag! - "Endelig er det fredag" :-)))

    Pussig det, nå som jeg har ferie, er det ikke noe "høytid" over dagen, bare minner meg på at det nærmer seg ferieslutt!!!!!! Heldigvis har jeg en uke til!

    Håper de foredlede Sør Amerikanske druer og kakaobønner, ga en aften med velbehag og mersmak!!!! Begge deler sies å være rett så sundt for kropp og sjel!!! :-)

    SvarSlett
  2. Ja John, jeg har lagt merke til at du har brukt den overskriften mange ganger.

    Jeg synes alltid at det er godt når det er fredag, for da er det ingen vekkeklokker dagen etter :)

    Druene, dvs. vinen var meget god og har ikke litt vondt i hodet en gang. Skjokoladen var som alltid god... ;)

    SvarSlett

Oppdatering fra planterommet...

 I går pottet jeg om 5 paprikaplanter, og 15 chiliplanter. Jeg priklet også 9 bifftomatspirer over i små potter. Så nå skal jeg ikke så mer ...