mandag 8. september 2008

Hva heter denne?Jeg fikk i gave for en uke siden en sedum som er merket som 'Brilliant'. Det korrekte navnet Sedum spectabile 'Brilliant' .


Jeg har googlet til øyet har blitt stort og vått, og på noen av bildene har den grønne blader, og på andre har den gule blader. Min som det er bilde av her, har veldig gule blader. Jeg bare lurer på om 'Brilliant' er riktig sortsnavn. Noen som vet?

I dag har jeg bare sittet ved siden av pc'n og jobbet med denne bloggen. Ting tar tid, og all denne teknikken gjør meg småsprø. Vel, nå begynner jeg å få dreis på både det ene og andre her. Jeg lærer masse av alle de superflinke bloggerene på hagegal. Hvem hadde vel trodd at nesten alle dagbokskriverene skulle få seg egen blogg for en uke siden? ;)

I morgen skal jeg slå plenen samme hva slags vær det er. Nesten da...I fra torsdag og fremover melder yr om bra vær. Jippi! Jeg har masse som jeg må få gjort i hagen mens det er fint vær, så det hadde vært kjempefint om værmeldingen hadde stemt for en gangs skyld...

6 kommentarer:

 1. Hehe, Marit.. Jeg fant denne i kveld, og da tenkte jeg på deg. Pussig! :lol:

  "A gardener's life
  Is full of sweet and sours;
  He gets the sunshine
  When he needs the showers."
  (Reginald Arkell)

  SvarSlett
 2. Håper du får plenklippevær i dag! Jeg har gitt opptanken på plenklipping for i år hvis det ikke kommer en langvarig tørkeperiode.

  SvarSlett
 3. Takk Britt Åse! Det var et godt visdomsord. Det er ikke alltid lett å gjøre "gardener's" fornøyd vet du... ;)Men jeg må nok ta været som det kommer :)

  SvarSlett
 4. Ja Randine, det håper jeg på også. Yr melder om sol her i dag selv om detr egner enda. Men det er i det minste håp om opphold senere i dag.
  Får håpe du får en skikkelig tørkeperiode da!

  SvarSlett
 5. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest twitter
  updates. I've been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

  Here is my weblog: heart rate monitor

  SvarSlett
 6. What a material of un-ambiguity and preserveness of
  precious knowledge concerning unpredicted feelings.

  my web-site - pro baseball fans

  SvarSlett