onsdag 17. september 2008

Flere høstbilder
Jeg måtte ut å ta noen bilder i dag av de søte små Cyclamen hederifoliumene mine som blomstrer så fint nå. De står i woodlandet sammen med helleborus, rhododendron og hosta. Tok også et bilde av den hvite doble helleborusen som blomstrer for annen gang i år. Trivelig plante!


Har fått gjort mye ute i dag, og startet dagen med å rydde ut av skjulet ved siden av garasjen hvor jeg har alt mulig rart. Om vinteren har jeg hagemøbler der, så det var de jeg ryddet plass til. Kjøpte nye hagemøbler i sommer med tanke på vinterlagring. Bordet er til å klappe helt flatt i sammen, og det samme med stolene. Det tok nesten ikke plass da jeg fikk satt de på plass. Tok også inn tørkestativet i samme slengen. Tørkesesongen ute er over for i år.

Det var så tørt og fint i dag at jeg fikk klippet gresset igjen. Det var vel nest siste gang for i år tror jeg.

Min kjære fikk i dag 12 pallekarmer av en han jobber for, og han fikk også 15 store tråkkheller av skifer. Hvilken lykke! Når sånne hagerelaterte ting bare skal kastes, så er det jammen godt han tenker på hva jeg kan bruke i hagen. Tråkkhellene skal legges forbi drivhuset, og pallerkarmene skal males og tas i bruk til våren.


Måtte ta noen bilder av noen sammenplantinger jeg er fornøyd med.

8 kommentarer:

 1. Skulle vel ha begynt å rydde litt her også, men har liksom ikke helt skjønt at tiden flyr avgårde. Det er vel kanskje påtide å ta inn igjen solstolen.
  Kjempe fint å kunne få pallekarmer da. Jeg har også en som kommer på døra med pallekarmer.
  Ha en fin kveld.

  SvarSlett
 2. Ja, høsten nærmer seg fort enten en liker det eller ikke. Jeg synes ikke det er lenge siden det var juni...
  Pallekarmer er en veldig kjekk oppfinnelse!
  Ha en fin kveld du også!

  SvarSlett
 3. Skulle ønske jeg også hadde en som kom med pallekarmer. Jeg har spurt etter dem flere steder, men alle sier de bruker dem eller må levere dem tilbake.
  Rydding, ja det har jeg også tenkt å få kommet i gang med. Så langt har det bare blitt med tanken

  SvarSlett
 4. Det var noen grøssende vakre cyclamen, tror jeg må så mine frø i dag.

  SvarSlett
 5. juni,jeg var så heldig med de pallerkarmene, for de skulle egentlig kastes. I nærheten her selger de brukte og nye pallekarmer. Kanskje det er noen i nærheten av deg som selger det også?

  SvarSlett
 6. randine, ja jeg er helt betatt av de selv. Har aldri hatt sånne før, men er jo selvsagt spent på om overlever vinteren her. Det er nemlig ikke noen selvfølge her.

  SvarSlett