mandag 8. september 2008

Grått og vått


I går kveld begynte det å regne her, og det har regnet i hele natt. Nå er det opphold, men hagen ser lite innbydende ut. Jeg har fått kjøpt jordsekker, men når jeg må ikle meg regntøy for å jobbe ute, så frister det lite å gå ut *rødme*
Plenen skulle absolutt vært klippet i dag, men det tror jeg blir utsatt på ubestemt tid i og med at de melder om regn alle dager fremover. Dette været gjør meg deppa, for jeg har ennå ikke helt innsett at det er høst. Men det må jeg nok bare gjøre ;)
Kattene klager til meg over været de også, for de er nå engang ikke så glad i regn de heller. De vil ikke være ute når det er for vått. Jeg skjønner de godt ;)
Siden solen er fraværende i dag, så passer det godt med et bilde av en svak kveldsol.

2 kommentarer:

  1. Jeg også har nektet for at det er høst :) Men det er litt vanskelig å være "in denial" med nedbørsmengden vi fikk i natt. Har ikke kastet en eneste sommer blomst enda og det er litt moro at alt har holdt seg så lenge.

    SvarSlett
  2. Ja, det er noe med det at en ikke vil innse at det er høst, før en må det tror jeg. Men det er meldt om fint vær i slutten av uka. Vil ikke ha høsten for fullt riktig ennå ;)

    SvarSlett