mandag 29. september 2008

Første frostnatt

Det gikk som jeg fryktet i går, for i dag er plenen helt hvitrimet og det er minus en halv grad akkurat nå. Det går ubønnhørlig mot vinteren enten jeg liker det eller ikke...

8 kommentarer:

 1. Usj ja... jeg bare venter på at hufsa kommer hit også ... lurer på om jeg må ta inn de liljene om for å se om de kommer seg inne...

  SvarSlett
 2. Hm, da er det kaldere her enn hos deg da mokki. Liljene mine er avblomstret bortsett fra en stakkar som blomstrer fortsatt. Du kan jo sette de i vann og se om de åpner seg inne.

  SvarSlett
 3. Også her har det vært minus i lufta. Men ikke på bakken. DVS rim på takvinduet på bilen, men ingen skadde planter sålangt. Jeg ønsker at georginene skal få stå lenger. De er så flotte nå.

  SvarSlett
 4. Jeg trodde det var mildere hos deg enn her, smg* Men det kan jo være flott lenge enda. Du får ta noen bilder av georginene dine, så har du de å se på hvis de skulle fryse snart. Mine er avblomstret for lenge siden.

  SvarSlett
 5. Her har det ikke vært så kaldt ennå, men det kommer vel før eller siden, helst siden. Vinteren her er ikke noe å samle på.

  SvarSlett
 6. Helt enig, juni. Vinter er noe herk, ogd en er ikke noe å samle på her heller. Jeg kan tåle vinter fra desember til januar, men ellers ikke ;)

  SvarSlett
 7. Vi slapp unna i natt - 4 grader da jeg la meg tidlig i går så jeg var spent da jeg stod opp. Frosne hosta må være det triste synet for en hostafrelst.

  SvarSlett
 8. Ja sagae, frosne hosta er et sørgelig syn for en hostafrelst, for de tåler jo ikke frost i det hele tatt ;) Men jeg vet de kommer igjen til neste vår, håper jeg i hvertfall. Er virkelig spent på importhostaene.

  SvarSlett