fredag 12. september 2008

HøstbilderDet er ikke så mye som blomstrer i hagen lenger, så derfor er det ekstra koselig med de som fortsatt gjør det.

Dette er en clematis som jeg kjøpte nå i høst. Den står i potte og er nok litt ekstra sart tror jeg. Så den skal få stå i drivhuset i vinter. Den heter 'Crystal Fountain'


Jeg har to astranthia som blomstrer nå, og for annen gang i år. Den ene heter 'Lars' og den andre vet jeg ikke hva heter.Rosene kommer også så med blomstring for tredje gang i sommer. Så det er kjempemoro at jeg som egentlig ikke får til roser har fått så lang blomstring i sommer. Hvis det bare blir opphold fremover, så kan det jo hende at de kommer ut i steden for å råtne.

Jeg har en hvit clemtatis som heter 'Miss Bateman', og den blomstrer også for annen gang nå. Det har jeg ikke opplevd før. Tror det må være denne sommeren med mye sol som har æren for det. Den er i hvertfall full av knopper, og jeg håper at ikke frosten tar de enda. De melder om bare 4 grader i natt her, og da nærmer frosten seg er jeg redd.


Jeg har flere georginer som blomstrer nå. Tok tre av de og satte i drivhuset i tilfelle frost. De har ikke blomstret enda, men er fulle av knopper.

Noen andre planter som jeg skal ha mere av er solhatt. Har bare de hvite, men de har blitt en stor tue i år. Må få tak i flere av de. Det siste bildet er av Heuchera 'Caramel'. Den har vokst masse i sommer. Det er jo hyggelig.

4 kommentarer:

 1. Nydelige bilder! Caramel er en skikkelig karamell, håper den fortsetter å vokse slik :-)

  SvarSlett
 2. Den andre astrantiaen ligner min, astrantia major 'claret'.
  Flotte planter!

  SvarSlett
 3. marosa: Ja, jeg håper den klarer denne vinteren like fint som denne. Da er den nok delbar snart ;)

  torill: Takk for det! :)

  sine: Så fint, kanskje det er det min heter?

  SvarSlett