søndag 14. september 2008

Innpakking

I dag har jeg pakket inn alle sarte planter. I natt melder de om 1 grad kl. 05.00, så da tar jeg ingen sjanser. Fikk samlet alle fuchsiaene sammen med de andre som sto i kroken, og fikk laget et telt av fleece til de der de står. En blir ganske kreativ og tar i bruk alt tilgjengelig matriell for å få pakket de inn. Bambusstenger, gardintrapper osv. Jeg håper at det ikke blir kaldere enn det yr melder. Plantene skal jo inn på planterommet etterhvert, men det kan bli mildt lenge enda. Plantene har best av å stå ute, og fuchsiaene er kjempefine nå. De er så fulle av knopper at det er helt utrolig. Sånn er det hver høst når det nærmer seg frost.

I dag har jeg hatt kjækkentjeneste. Først bakte jeg en langpanne med eplekake, og etterpå lagde jeg skinkesteik. Jeg er egentlig ikke så glad i å lage mat, men innimellom er det moro.

Den eldste sønnen min har nå flyttet inn i egen leilighet sammen med kjæresten sin. Så til uka må jeg på besøk og se hvordan de har fått det.

I morgen har jeg store planer om å flytte noen trillebårer med stein. Steinhaugen er fortsatt kjempestor, og jeg synes ikke den blir noe mindre. Tror jeg setter opp en stor plakat med selvplukk, så kanskje haugen minker litt? ;)

2 kommentarer:

  1. Jeg er imponert over at du pakker inne planter. Håper minusgradene holder seg unna en stund ennå. men høsten nærmer seg sakte men sikkert!

    SvarSlett
  2. Ja, det er i hvertfall bedre føre var når det gjelder fuchsia og andre varmekjære vekster. Det ble ikke noe frost her, men jeg har ikke tatt av "teltet". De melder fortsatt fare for nattefrost, så da kan de bare stå der med agrylduken over seg ;)

    SvarSlett