tirsdag 10. august 2010

Skrekkfilm del 2

Her er slutten på slangefilmen som ble tatt opp i går. I dag var den heldigvis borte!

6 kommentarer:

  1. Lille Hjerte skrek rett ut da hun så filmen.
    The Black Adder er kanskje reist for godt?

    SvarSlett
  2. Anita, ja jeg håper det, men vet jo ikke. Leste at hannene ikke ble mer enn 80 cm, og denne må være minst en meter. Så den må muligens få et annet navn enn Black Adder ;)
    Stakkars Lille Hjerte da, men jeg skrev jo at det var skrekkfilm. Den har 16 års aldersgrense, så da er ikke Lille Hjerte gammel nok.. ;)

    SvarSlett
  3. Skikkelig ekle filmer, men trøster meg med at det kunne vært verre. Tross alt kunne det vært en edderkopp...

    SvarSlett
  4. Takker for et fint lite naturprogram! :) Jeg synes de er flotte skapninger, jeg da...

    SvarSlett
  5. oyhovoft, jeg synes også at filmene var skikkelig ekle. Datteren min mente også det kunne vært verre, for hun har total edderkoppfobi. De er ikke jeg noe redd, selv om jeg ikke akkurat liker de. Det er ikek så ofte en ser orm i nærmiljøet, edderkopper ser jeg hver dag! Naboen her sa at han hadde bodd her i 40 år og ennå ikke sett en eneste orm. Så litt uvanlig var den i hvertfall :)

    SvarSlett
  6. orchis, ja jeg har forstått at du liker de. Du har jo selv lagt ut bilder fra din egen hage med slange. Jeg hadde bare ikke trodd at jeg skulle kunne filme sånt her. Men buorm er heldigvis ikke farlig i hvertfall, selv om jeg synes den er ekkel :)

    SvarSlett

Et lite vårtegn...

I dag så jeg svarttrosten/ Turdus merula for første gang i  denne vårvinteren som vi har nå. Jeg forstår godt at den ikke har villet komme t...