mandag 30. juli 2012

Ny "nabo"


I sommer fikk vi nye naboer, og det er hyggelig. I et par dager nå så har de vært bortreist, og det var helt stille der. Plutselig så jeg noe som lignet på en hare i hagen deres. Den forsvant, men dagen etter kom denne "haren" tilbake. Da så jeg at det var nok bare en kanin :-) Etter å ha forhørt meg litt, så tilhører denne noen folk som bor et stykke herfra. Jeg visste ikke at kaniner gikk/hoppet rundt akkurat som en katt, men det gjør altså denne. Den satt så fredelig og spiste løvetannblader i gården der. Hyggelig med en ny  "nabo" :-)Nå har den tre utsprungne blomster!

I de siste årene har jeg kjøpte mange stauder som blomstrer på sensommeren/ høsten. Jeg synes det er så trivelig med noe som blomstrer så sent i sesongen. Nå har de aller første solhattene sprunget ut allerede. Jeg synes det er tidlig...

 Echinacea 'Razzmatazz'

12 kommentarer:

 1. Det var en søt nabo :-) Så lenge den holder seg til løvetannen ;-) Nå er det vel nok å velge i, men på våren tar frittgående kaniner gjerne for seg av det som kommer opp i bedene.

  Fine Agapanthusen, og Razzmatazz'en var også veldig lekker!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det gjenstår jo å se om den bare spiser løvetann. Kan tenke meg at de har annet på menyen også dessverre...

   Slett
 2. Ha-ha, så utrolig søt. Noen har kanin og andre har mange kuer :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg har lest om alle kuene dine. Da er en kanin lite i forhold til de du har som nabo! :-)

   Slett
 3. Heisan. Koslig nabo så lenge den spiser løvetann. Skal sei solhatten din var komen langt.venter og gleder meg til den blømer her !!
  Ha det godt.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er jo ikke sikkert den bare vil spise det. Den er koselig så lenge den holder seg unna mine bed! Ha en fin tirsdag :-)

   Slett
 4. Wunderschöne Bilder zeigst du uns wieder. Besonders die Echinacea 'Razzmatazz' gefällt mir gut.
  Gruß Anette

  SvarSlett
  Svar
  1. Das Razzmatazz ist schön, ja. Ich hoffe, es wird für lange gedeihen.

   Slett
 5. Det var jo en artig liten kar! Håper han ikke begynner å spise på plantene dine, men holder seg til løvetann :)
  Solhattene er så fine, og det er hyggelig med blomstring om høsten, når mye annet har gjort fra seg! Jeg var på jakt etter høstormedrue på Plantasjen i dag, men de hadde den ikke! Det er også en vakker høstblomstrende staude! Heldigvis hadde NP den, så da ble den bestilt!
  Ønsker deg fortsatt fin uke!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det håper jeg også. Vil ikke ha beitene kaniner i hagen min, nei. Høstormedrue har jeg hele tre stykker av, og de er jeg så glad i. Nettopp fordi de blomstrer så sent og har så fint bladverk. Ha en fortsatt fin uke du også!

   Slett
 6. Ja det var ein søt nabo. Ver obs! og pass plantene dine. Får den smaken på dei kan det gå fort unna.
  Solhattane dine er flotte og det er kjekkt med stauder som blomstrar seint. Har sådd meg nokre i år men veit ikkje om det vert blomstring før til neste år.
  Ha ei flott veke i hagen;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg håper ikke at den får smaken på hagen min, for det hadde jeg ikke likt. Jeg sådde mange solhatter for noen år siden, og de blomstret året etter. Jeg har sådd så mange i år, så jeg håper de vil blomstre til neste sommer. Ha en fin hageuke du også!

   Slett