mandag 25. april 2011

Hvitt i hvitt

Påsken er over, men det er fortsatt sommer her. I dag var det hele 24 grader i skyggen.
Vi har fått gjort endel som ikke var planlagt i hagen denne påsken. To kjempestore ospetrær har blitt kappet ned, og 6 store cypresser har også blir skjært ned. De tålte ikke den kalde vinteren, og ble helt brune. De skyter nok på nytt igjen, så det går nok bra. Men det ble veldig nakent og tomt etter de, så jeg håper de vokser seg fort store igjen.

Ellers er det hvitveis overalt nå.  Jeg har på følelsen at det blir flere og flere av de for hvert år som går.


11 kommentarer:

 1. Slike hvitveistepper er nydelige :-) Her også blomstrer det hvitt langs veien og i skogen rundt oss. Skulle tro vi var forsynt av det hvite nå, men man blir ikke lei av å se på disse ;-)

  SvarSlett
 2. Nydelig hvitveisblomstring!

  SvarSlett
 3. Vitt överallt är vackert och vårligt, vilken tur vi har att det inte är snö. Hoppas verkligen vi inte får ett bakslag igen nu, det hade varit surt. Men, vi får njuta dagarna och hoppas på det bästa.
  Ha det fint :)

  SvarSlett
 4. Flotte Hvitveistepper du har i hagen, de lyser virkelig opp på denne tiden av året!

  Ha en fin hageuke i det vakre været!

  SvarSlett
 5. Hvitveis er en plante som nok kan komme på feil sted, men som det generelt aldri blir for mye av. :)

  SvarSlett
 6. Kor masse hvitveis du har, de e bare nydelig, dere har jo hatt sommer tempraturer en god stund nu, vi fikk et par dager med litt tempratur og sol i påsken , og vi takker for det:O)
  Ha en fin kveld , Lisbeth :O)

  SvarSlett
 7. Se det ja! - dere har det varmere enn oss!
  Her har det vært gode temperarurer men havtåka kjøler temmelig godt og skygger for sola så det mangler litt på temperaturene dere har hatt.
  Slike tepper med hvitveis er noe av det vakreste jeg vet nå om våren, og så dufter de så deilig! Hvitveisen er definitivt min vårblomst!

  SvarSlett
 8. Anemoner, anemoner, dem kan man bare ikke få nok af :-D
  Du har haft travlt i påsken. Det er hårdt og fælde træer. det ved jeg for jeg tog også et par stykker og en enkelt stor rod. Men det er så dejligt og få det gjort. Ærgerligt at vinteren gik så hårdt ud over dine cypresser, må håbe at de kommer sig efter beskæringen.

  Ha' en god aften
  Ina

  SvarSlett
 9. Blir aldeles øm om hjertet når eg ser tepper av kvitveis

  SvarSlett
 10. Jeg har egentlig aldri forstått at man må reise til Jomfruland for å oppleve hvitveistepper ??!!! Skogen er jo dekket med disse vakre hvite vårblomstene. Vi er heldige som bor i Norge !!!! Ha en flott vår.

  SvarSlett
 11. Takk for alle hyggelige kommentarer. Hvitveis er flott ja, og det kan ikke bli for mye av de.
  Den er et symbol på vår for meg :)

  SvarSlett