tirsdag 12. april 2011

Frøken Stjerne

Anne Moseplassen ønsker flere bidrag til Frk. Vårtegn konkurransen sin.  Her er mitt bidrag.

Frøken Stjerne er en av de første som blomstrer i hagen her, og hun bringer bud om vår. Hun er mye tidligere ute i år enn i fjor, så det lover godt!  :-)

Hennes botaniske navn er Chionodoxa.

10 kommentarer:

 1. Åh, snepryd er så dejlige, når de spreder sig rundt i haven. Det er rigtige forårsblomster :-)

  SvarSlett
 2. Er det en rosa blåveis du har i hovedbildet? Jeg har aldri sett en sånn i virkeligheten - den var bare helt skjønn! De blå stjernene er nydelige de også. Takk for kommentar hos meg. Ha en fortsatt fin dag.

  SvarSlett
 3. Lykke til i konkurransen Marit!

  Det var hyggelig å treffe deg igjen hos Trine, selv om jeg stod med hodet ned i en pose med torv det meste av tiden og ikke fikk snakket så mye :)

  Hilsen Jane

  SvarSlett
 4. Så söta, dom små. Varför har jag inte såna? Får njuta dina på bilden och hoppas jag kommer ihåg dom till hösten. Lycka till :)

  SvarSlett
 5. Ina, så det er det de heter i Danmark? Her i Norge blir de kalt snøstjerne. De er skikkelige vårblomster ja siden de kommer så tidlig.

  SvarSlett
 6. Tyra, ja det er en rosa fylt blåveis. De er skjønne ja :)

  SvarSlett
 7. Takk Sagae!
  Det var kjempehyggelig å treffe deg igjen hos Trine. Du får ta deg en tur til meg i juni da hostaene er kommet skikkelig frem :)

  SvarSlett
 8. Mia, ja de er søte. De er veldig ofte i salg på høsten, så du får sikkert tak i de hvis du leter litt. Jeg tror jeg kjøpte mine fra Zimtrade for et par år siden.

  SvarSlett
 9. Nydelige er de, men de har ikke villet spre seg noe særlig hos meg. Iår kom det kun to stykker, men nydelig blåfarge på dem. Ha en fin dag.

  SvarSlett