onsdag 25. mai 2011

Planteauksjon

I morgen skal vi i hagelaget i Hvittingfoss ha planteauksjon. Stedet er Efteløt skole kl.18.00. Ikke noe værforbehold da jeg tror det går an å stå under tak der hvis det skulle regne.

Jeg vil bare minne alle som bor i nærheten om å ta seg en tur hvis de har anledning og lyst.


Det jeg skal ha med meg er blodbegerplanter og Dahlia 'Bishop's Children' (georginer med mørke blader).

I fjor hadde vi mange flotte planter for salg og stor oppslutning. Hvordan det blir i år gjenstår å se. Håper på opphold og ikke noe vind, for nå er jeg veldig lei av den iskalde vinden som har vært her i snart en uke.

8 kommentarer:

 1. Gikk glipp av planteloppemarkedet i Nedre Eiker i ettermiddag, og i Øvre Eiker er det ikke før godt ut i juni... Det er en times kjøring til Hvitingsfoss, så da tror jeg at jeg må stå over. Håper du finner noe fint!

  SvarSlett
 2. Fru. Underberget, Så synd at du ikke kunne komme da! Vi har masse spennende som skal selges. Jeg finner alltid noe på disse planteauksjonene, så det er altfor lett å komme hjem med alt for mye.

  SvarSlett
 3. Lykke til! Både med salg og med eventuelle funn å ta med hjem, hehe.

  SvarSlett
 4. God fornøjelse. Plantemarkeder er så hyggelige. Jeg kommer nok ikke lige forbi ;-)

  SvarSlett
 5. Berit, planen var å ikke ta med noe hjem, men du vet hvordan det er... ;-)

  SvarSlett
 6. Ina, ja det er en fornøyelse å se hvor mye fint folk har i sine hager. De tar jo ofte med noen godbiter, og da blir det fort salg.
  Nei, du kommer nok ikke like forbi... ;-)

  SvarSlett
 7. Lykke til!
  Jeg håper det kommer mange folk og at det blir oppholdsvær. Her regner det ustyrtelig masse i dag så jeg håper det er bedre hos dere. Jeg hadde helt sikkert kommet om jeg bodde i nærheten:)

  SvarSlett
 8. Marit, det var oppholdsvær i hele går mens vi var der. Synd du bor så langt unna, ellers kunne du kommet en tur vet du.

  SvarSlett