mandag 29. desember 2008

Effektiv slankekur

I følge overskriften er ikke denne slankekuren å anbefale, men den er veldig effektiv...

På 1. juledag var vi i familieselskap alle sammen, og ble smittet av en meget hissig utgave av omgangsyke. 2. juledag lå vi som slips og har vært dårlige siden. Oppkast , diare og feber. Maten i kjøleskapet begynner å gå ut på dato, og blir bare kastet. Orker ikke tanken på mat, og har så langt gått ned 5 kg. Jeg har vel vært borte i mer behagelig slankekur tror jeg ;) Samboeren til min datter måtte på legevakta i går etter å kastet opp i 16 timer. Heldigvis har jeg det ikke så ille. Det var min lille nevø på nesten to år som fikk dette først, og han var dårlig i en uke. Så da er det nok lys i tunellen snart håper jeg.

Ute er det minus 8 og det skal holde seg fortsatt kaldt fremover. Det har vært minusgrader siden mildværet ga seg, og det begynner å tære på vedlageret her. Vi har nok ikke nok ved ut vinteren med sånn kulde, men får heller kjøpe mer ved av naboen hvis han har igjen.

Jeg hadde planlagt å så noen frø i romjula, men det får bli en annen dag når formen er bedre.

14 kommentarer:

 1. Stakkars dere!
  Jeg har inderlig vondt av alle de som blir rammet av dette svineriet. Det er effektiv slankekur ja, men du all verden så syk man blir av den.

  Pass bare endelig på å få i dere nok væske!
  Og god bedring:

  SvarSlett
 2. Uff av meg, jeg er alltid så glad ting ikke smitter via internett....

  Ønsker dere alle god bedring!

  Hilsen "pysen" i Stavanger

  SvarSlett
 3. æææsj - stakkars. God bedring! Maten blir nok kompost her og, men det er av andre årsaker.

  SvarSlett
 4. Takk for det alle sammen. I kveld føler jeg meg bittelitt bedre, så det går nok rette veien om enn ikke så fort. Det med væske er jeg veldig opptatt av, og det eneste jeg drikker når jeg får sånt er Cola. Det stabiliserer seg i magen av en eller annen grunn når jeg drikker det.

  SvarSlett
 5. Huff&huff. Jeg hadde noe veldig lignende nest siste uka før jul. Det var ikke moro, -annet enn for vekta, da.

  SvarSlett
 6. Cola er bra. Vi har sluppet unna det verste, bare lit bihuler og halsvondt. Ikke noe ift oppkastsjau.

  Urgh. God bedring!! Klem

  SvarSlett
 7. God bedring, Marit!! Grusom slankekur det der.... ikkje noko å anbefale vil eg tru?

  SvarSlett
 8. God bedring til dere. Stakkar. Håper det ikke er lenge igjen.

  SvarSlett
 9. God bedring, Marit. Jeg har jo ligget på sofaen en uke nå, med lungebetennelse, den lille maten jeg har spist har smakt papp, men jeg har da hatt det ikke så verst allikevel, da, når jeg hører om dere.

  Håper det nye året starter så noenlunde,
  Riktig Godt Nytt År til deg og dine.

  SvarSlett
 10. Takk for deres omtanke :)
  Jeg er litt bedre i dag, og i går klarte jeg å spise litt mer enn dagen før. Mao. det går fremover. Ingen slankekur å anbefale, nei, til det er den for ubehagelig. Men, det er ingen fare med meg, for jeg har nok å tære på...;)

  SvarSlett
 11. Riktig god bedring fra meg også, Marit. Effektiv slankekur ja, men ikke noe å anbfale til andre. Jeg har kommet meg rimelig bra etter sjauen min forrige uke. Jeg kan trøste deg med at det får over, men det tar tid. Eplemost reddet meg. Det eneste som satt, når alt det andre kom opp igjen.
  Godt Nytt År forresten :)

  SvarSlett
 12. Takk for det, Ingrid, og godt nyttår til deg også. Ja jeg vet at eplemost kan hjelpe, godt du minnet meg på det. Men nå er jeg over det verste, og håper det er lenge til neste gang ;)

  SvarSlett
 13. Vil du lave en video om din kost? Du kan sende sådan en video på tiktok og Køb Tiktok Likes for den

  SvarSlett